Interior

Met deze organizers houd jij je make-up stash netjes

Met deze organizers houd jij je make-up stash netjes

Beauty lovers kennen de struggle: je hebt veel producten en je make-up la puilt uit. Je kan je producten niet meer vinden en alles ligt door de war. Het kost je extra tijd om je make-up te doen omdat je veel tijd besteedt aan het zoeken van die ene blush. Het is ontzettend irritant. Tijd om je make-up netjes te maken. Dit zijn onze favoriete organizers om je make-up collectie georganiseerd te houden.

Joseph Joseph Make-up opberger

Deze opberger in gebroken wit heeft ruimte voor al jouw favoriete producten. Op de bovenste laag vind je zes vakjes waarin je van alles kwijt kunt, denk aan je poeder, blush en lipsticks. In de onderste laag zitten diepe vakjes voor je grotere producten zoals primers, foundations en skincare. Deze organizer is lekker compact en staat ook nog eens mooi op je bureau.

Joseph Joseph Viva make-up opberger 12 x 18,5 - €34,99

Make-up Studio organizer

Draag jij iedere dag lipstick? Dan is deze organizer een absolute must have. Deze organizer van Make-up Studio heeft negen vakjes om al jouw favoriete lipsticks in op te bergen. Zet hier alle lipsticks in die je regelmatig draagt en een paar kleurtjes die je wat vaker zou willen pakken. Als ze voor je neus staan zul je ze ook sneller pakken.

Make-up Studio Make-up accessoire - €7,90

Douglas Make-up opberger met spiegel

Deze opberger heeft twee handige functies. Je kunt er namelijk niet alleen je make-up in kwijt, er zit ook een spiegel aan! Deze spiegel kun je eraf halen. Deze opberger heeft zestien vakjes waar jij al jouw favoriete producten in op kunt bergen. Nu kun jij jouw make-up doen met al je producten voor je neus en zonder dat je op zoek moet naar een losse spiegel.

Douglas Cosmetics & Jewelry Organizer Make-up accessoire - €18,99

Relaxdays Make-up organizer

Wil jij al jouw producten graag op een plek bewaren? in deze organizer hou jij al je producten overzichtelijk bij elkaar. Bovenop de organizer is er ruimte voor grotere producten, kwasten en lipsticks. En in de vier laatjes kun je al je poeders en palletten kwijt. Ideaal voor alle oogschaduw lovers!

Relaxdays Make-up Organizer - Tweedelig - Cosmetica Opbergdoos - Wit - €18,99

Tranquil roterende make-up organizer

Voor de girlies met een grotere collectie, is deze roterende organizer ideaal. In de verschillende vakjes kun je al je favoriete producten tentoonstellen. De vakjes hebben verschillende formaten, waardoor je je grotere producten en je kleine producten makkelijk kunt opbergen. Deze organizer is zeker top als je dol bent op het showen van jouw collectie. Je hebt niet voor niks producten gekocht met een mooie verpakking!

Tranquil Abode Make Up Organizer Transparant - 360 Graden Roterende Displaystandaard - Sieradendoos - Makeup & Nagellak Organizer - Make Up Koffer - Acryl - €32,98

Ikea Opbergdoos met spiegeldeksel

Beautylovers, loop niet maar ren naar de Ikea! Deze opbergdoos is niet alleen functioneel maar staat ook erg leuk op je kaptafel. Deze opberger heeft drie aparte onderdelen waarin je producten van verschillende formaten kunt opbergen. De deksel van deze organizer is een spiegel, wat al helemaal een bonus is!

Ikea Opbergdoos met spiegeldeksel, kunststof kurk, 24x17 cm - €19,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top