Gezichtsverzorging

Duur vs. goedkoop: welke duurdere skincare merken zijn het echt waard?

Duur vs. goedkoop: welke duurdere skincare merken zijn het echt waard?

Goede skincare producten hoeven niet per se duur te zijn. Er zijn genoeg merken die producten verkopen voor een lagere prijs, die nog steeds ontzettend goed werken. Maar soms verdienen we het om onszelf lekker te verwennen. Veel duurdere huidverzorgingsproducten zijn het geld niet waard, je betaalt soms puur voor het merknaampje. Een aantal merken zijn daarentegen hun hogere prijs zeker wel waard. Dit zijn de merken waar jij zonder schuldgevoel je geld aan kan spenderen.

Paula's choice

Paula's Choice is een merk dat niet de hoofdprijs vraagt voor haar producten, ook al zijn ze aan de wat prijzerige kant. Maar wow, wat heeft dit merk effectieve producten. Paula's Choice staat voornamelijk bekend om een populair product, namelijk de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. En dat is om een goede reden. Dit product is ontzettend effectief en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen. Doordat het een vloeibare exfoliant is, hoef je niet te scrubben, wat huidbeschadiging voorkomt. Naast dit product heeft Paula's Choice nog veel meer fijne producten waaronder gezichtsreinigers en serums.

Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - €36,-

La Roche-Posay

Een Franse naam klinkt altijd al gelijk duur. La Roche-Posay heb je misschien weleens bij de apotheek zien staan. Het merk staat voornamelijk bekend om hun goede SPF producten. Voor zonnebrand betaal je bij dit merk inderdaad een hogere prijs, maar je huid zal je achteraf ontzettend dankbaar zijn. De zonbescherming van La Roche-Posay laat namelijk geen witte waas achter, voelt niet plakkerig aan op je huid en beschermt je huid erg goed tegen de zon. Naast zonbescherming heeft dit merk ook fijne dagcrèmes, reinigers en toners.

La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ Sun Cream 50ml - €22,45

Clinique

Clinique is het merk voor mensen met een gevoelige huid. Als jouw huid snel geïrriteerd raakt door skincare, is Clinique zeker het geld waard. Dit merk richt zich namelijk specifiek op de gevoelige huid en allergieën. Clinique heeft veel goede producten, maar een van onze favorieten is hun Take The Day Off Balsem. Dit is een make-up remover in balsemvorm. Met dit product kun jij jouw make-up eraf laten smelten zonder dat je hard over je huid hoeft te wrijven. Clinique is naast skincare merk natuurlijk ook een make-up merk, best of both worlds dus!

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125ml - €36,-

Dr. Jart+

Voor wie geïnteresseerd is in Koreaanse skincare, zit bij Dr. Jart+ goed! Dit merk is gecreëerd door een dermatoloog, hierdoor weet je dus zeker dat de producten doen wat ze beloven. Het merk staat bekend om hun sheetmaskers. Deze zijn zeker de investering waard wanneer jij jouw huid even goed wil verwennen. Daarnaast heeft Dr. Jart+ verschillende skincare producten die geschikt zijn voor bepaalde huidaandoeningen.

Dr. Jart+ Cryo Rubber Mask with Moisturizing Hyaluronic Acid - €10,95

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden is een favoriet van veel professionele make-up artiesten. Voornamelijk de Eight Hour Cream is een extreem populair product. Je kunt het voor veel verschillende doeleinden gebruiken, wat het zo'n fijn product maakt. Het hydrateert de huid diep en beschermt de huid. Als je dus wil investeren in een veelzijdig skincare product, is dit zeker een aanrader!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50 ml) - €24,95

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top