Gezichtsverzorging

Heb jij een gevoelige huid? Dan zijn dit de beste make-up removers voor jou

Heb jij een gevoelige huid? Dan zijn dit de beste make-up removers voor jou

Een gevoelige huid hebben terwijl je graag make-up draagt kan best een uitdaging zijn. Het kan extra tijd en moeite kosten om de juiste producten te vinden die werken voor jouw huid zonder dat het irriteert. Bij een gevoelige huid is het ook van belang dat je make-up goed verwijdert. Maar make-up doekjes zijn voor jouw huidtype niet bepaald ideaal. Dit zijn de beste make-up removers voor de gevoelige huid.

Clinique Take The Day Off

Wanneer jouw huid snel geïrriteerd raakt, is hard moeten schrobben niet heel fijn. Daarom is een balsem een ideaal product voor jou. Met deze remover hoef je enkel een beetje balsem op je hand te nemen en dit zachtjes over je gezicht heen te wrijven. De warmte van je huid zorgt ervoor dat het product smelt en dus smelt je make-up er ook af. Daarnaast is Clinque een merk dat zich specialiseert in de gevoelige huid en allergieën. Deze make-up remover is dan ook zeker het proberen waard.

Clinique Take the day off cleansing balm 125ml - €33,50

Bioderma Micellair Water

Voor de beauty lover die liever een micellair water gebruikt, is er deze van Bioderma. Dit product is speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid en bevat geen parfum, alcohol of andere irriterende ingrediënten. Hierdoor voelt jouw huid na het gebruik schoon aan, maar niet uitgedroogd, wat het product ook een goede optie maakt voor mensen met een drogere huid.

Bioderma Sensibio Cleansing Micellar Water Sensitive Skin 500ml - €18,45

La Roche-Posay Make-up Remover Gel

Voor wie fan is van La Roche-Posay is er hun make-up remover gel. Dit product kun je gebruiken met je vingers of op een wattenschijfje om op een zachte manier make-up te verwijderen. Het product bevat geen parfum en parabenen. Daarnaast is het product 100% hypoallergeen en dermatologisch getest voor de gevoelige huid. 

La Roche-Posay Rosaliac Make-Up Remover Gel 195ml - €15,45

Garnier Micellair Water

Dit welbekende product is erg populair, en dat is met een goede reden. Dit micellair water van Garnier is budgetproof en werkt ontzettend goed voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Het product is hypoallergeen en getest door dermatologen en oogheelkundigen. Heb jij dus wat minder geld te besteden voor make-up remover? Dan is dit een absolute aanrader.

Garnier Micellar Water Facial Cleanser and Make-up Remover for Sensitive skin 400ml

Pai Cleansing Oil

Deze cleanser op oliebasis verwijdert op een zachte wijze jouw make-up, maar ook ander vuil waaronder talg en viezigheid van buitenaf. Dit product breng je in contact met water om het te laten emulgeren tot een fijn schuim. Dit product bevat verschillende rustgevende essentiële oliën waaronder basilicum en jasmijn. Deze cleanser is daarnaast ook vegan!

Pai Skincare Light Work Rosehip Cleansing Oil 28ml - €20,45

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top