Informatie

Contact

Trendalert.nl is het inspiratieplatform voor trends op het gebied van fashion, beauty, interior, wedding, travel, mama en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. We richten ons op vrouw van 25 t/m 40 jaar die afgestudeerd zijn en wat te besteden hebben. Maandelijks heeft Trendalert gemiddeld 100.000 unieke bezoekers en meer dan 150.000 pageviews per maand.

Trendalert is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 24 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 40 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Vrouwen.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee één van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode.

Contact Trendalert

EEN Media / Trendalert
Hannie Dankbaarpassage 14 
1053 RT Amsterdam
020-7109752

Mail: info@trendalert.nl

Adverteren op Trendalert is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en meer.

Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Trendalert kunt u contact opnemen via samenwerken [@] eenmedia.nl.

Back to top