Beauty

Last van droge lippen? Dit zijn de 6 fijnste lip scrubs

Last van droge lippen? Dit zijn de 6 fijnste lip scrubs

Het is altijd vervelend als je last hebt van droge lippen en velletjes, maar we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Gelukkig is hier een goede oplossing voor; er zijn namelijk hele fijne lip scrubs.

In lip scrubs zitten natuurlijke korrels die jouw lippen weer zijdezacht maken. Gebruik ze niet te vaak, want je lippen hebben een tere huid. Hieronder vind je de 6 fijnste lip scrubs. 

1. Burt’s Bees Conditioning Lip Scrub

Dat honing verzorgend is dat wisten we al, maar wist je dat dit ook kan zorgen voor heerlijk zachte lippen? Deze lip scrub, gemaakt van honingkristallen, is super verzorgend en hydraterend. 


Burt's Bees Conditioning Lip Scrub bij Douglas.nl

2. Jeffree Star Cosmetics Velours Lip Scrub

Deze lip scrub is de perfecte basis voor een mooie make-up look en zal je lippen er weer verzorgend uit laten zien. De unieke formule van fijne suikerkorreltjes zorgt ook nog eens voor super gladde lippen.


Jeffree Star Cosmetics Velours Lip Scrub bij Douglas.nl

3. NYX #Thisiseverything Lip Scrub

Dankzij de jojoba-olie die in deze lip scrub zit, krijg je heerlijke zachte en verzorgde lippen. Nog een voordeel: deze scrub ruikt ook super lekker!


NYX #Thisiseverything Lip Scrub bij Douglas.nl

4. Clay And Glow Lip Scrub

Op zoek naar een natuurlijke en 100% vegan lip scrub? Dan kun je stoppen met speuren! Deze lip scrub exfolieert en hydrateert de lippen en heeft ook nog een heerlijke aardbeiensmaak. 


Clay And Glow Strawberry Lip Scrub bij Iciparisxl.nl

5. Sara Happ Vanilla Bean Lip Scrub

Deze lip scrub zal zorgen voor super zachte lippen en laat alle vervelende velletjes verdwijnen. En de heerlijke vanillesmaak van deze scrub kan echt niemand weerstaan!


Sara Happ Vanilla Bean Lip Scrub bij Douglas.nl

6. Dior Lip Sugar Scrub

Dankzij de fijne suikerkorreltjes in deze lip scrub krijg je prachtige glanzende lippen, die tegelijkertijd ook verzorgd en gehydrateerd worden. En we houden natuurlijk allemaal van Dior en haar prachtige verpakkingen. 


Dior Lip Sugar Scrub bij Douglas.nl

Beeld: Photo by Morgan Alley on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top