Beauty

Deze parfum dupes moet je hebben

Deze parfum dupes moet je hebben

Een parfum is niet alleen heerlijk voor jezelf, maar ook nog eens leuk als cadeautje voor een ander. Alleen die heerlijke flacons zijn vaak wel een duur grapje. We moeten er bijna zuinig mee doen. Maar het is toch ook heerlijk om eventjes te sprayen zonder erbij na te denken? Dat kan met deze volgende dupes. Net zo lekker, maar net wat goedkoper.

 

Parfum dupes
 

1. La Rive: Cuté (Chloé - Chloé) - €13,49

Als je het over een frisse en vrouwelijke parfum hebt dan heb je het over Chloé. Deze welbekende parfum geeft je een flirterig en verleidelijk gevoel. Dat wil je toch? Met Cute van La Rive ga je dit gevoel ook krijgen, want deze dupe lijkt precies op de variant van Chloé. Net zo lekker en scheelt voor jou weer in de portemonnee.

La Rive parfum

 

 

2. Près Du Soleil (Lancôme - Idole) - € 22,99

De geuren La Vie Est Belle en Idole van Lancôme zullen de meeste vrouwen wel kennen. Heerlijke geuren die de hele dag blijven hangen. Ze zijn alleen wel prijzig. Misschien is Près Du Soleil dan net de parfum die je zoekt. Een budgetvriendelijke variant van Idole. Een parfum waarin jasmijn en peer niet weg te denken zijn.

Parfum

 

3. La Fiesta (Dior - Miss Dior) - €22,99

De populaire geur Miss Dior is en blijft een van de meest populaire geuren onder vrouwen. La Fiesta van Mango is een dupe die je gewoon moet hebben. De geur lijkt sprekend op de high-end variant van Dior. Met noten van vanille en iris ben jij helemaal ready om de deur uit te gaan.

La Fiesta Dior

 

 

4. La Rive: Madame Isabelle (Chanel - Coco Mademoiselle) - €14,59

Hou jij nog echt veel van Chanel parfums? Dan ben je hier aan het goede adres. Madame Isabell is namelijk een dupe van Coco Mademoiselle. Een echte vrouwelijke parfum die de hele dag blijft hangen. Met geurnoten als bergamot, kokos en vanille. Sensueel en verleidelijk. Iets wat iedere vrouw wel wil en nu ook nog eens heel betaalbaar. 

 

La rive parfum

5. Hédonisme (Givenchy - L’Interdit) - €22,99

Deze parfum van de Mango is de perfecte dupe van L’interdit van Givenchy. Net zo lekker, maar het scheelt je enorm in de portemonnee. Beide geuren hebben de noten van oranjebloesem, Arabische jasmijn en patchouli. Met deze flacon van 100 ml kan jij de komende tijd wel vooruit.  

Hédonisme parfum

 

6. La Rive: Queen Of Life For Woman (Lancôme - La Vie Est Belle) - €14,99

Last but not least is Queen of Life For Woman van La Rive. Deze bloemige geur is de dupe van La Vie Est Belle. Een bloemige en vooral romantische geur die je de hele dag blijft ruiken. De naam zegt het al 'Het leven is mooi' en zo mooi is deze deal ook. Voor maar 15 euro heb jij deze parfum al in huis. Sprayen maar!

Queen of life parfum

7. Dolce Far Niente (Yves Saint Laurent - Black Opium) - €22,99

Ben jij ook zo dol op Black Opium van Yves Saint Laurant? Dan moet je deze dupe inslaan. Bij Mango hebben ze de geur in de collectie toegevoegd en die is bijna niet van het origineel te onderscheiden. De parfumgeur is te vergelijken met koffie, witte bloemen en peer. Word jij al enthousiast?

Dolce Far Niente

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top