Beauty

Dit zijn de lekkerste parfums van dit moment

Dit zijn de lekkerste parfums van dit moment

Van parfums kunnen we nooit genoeg krijgen. Ideaal als cadeau, maar ook heerlijk om voor jezelf te kopen. De keuze is alleen reuze en dat maakt het soms een beetje lastig. Daarom helpen we een handje. Deze parfums kun je het gehele jaar door dragen. Van kruidig tot lekker fruitig. Deze geurtjes moet je gewoon hebben! 

 

De lekkerste parfums

We maken ons klaar voor de koude winterdagen en ook voor de feestdagen. Daar horen natuurlijk parfums bij en die hebben we voor je uitgezocht!
 

1. Zadig & Voltaire: This is Her Vibes Of Freedom Edition - €67,20

Ben jij enorm fan van de parfums van Zadig & Voltaire? Dan vind je deze nieuwe geur vast ook geweldig. This is Her Vibes of Freedom is een perfecte geur als je houdt van een frisse en bloemige luchtje! Een parfum die je eigenlijk het gehele jaar wel kunt dragen. 

 

 

Zadig en Voltaire parfum

 

2. Chanel Coco Noir - €59,20

Coco Noir is een sensuele geur met prikkelende geurnoten. Deze kruidige geur van Chanel bestaat uit jasmijn, grapefruit en wierook. De flacon ziet er alleen al heel chique uit.

Chanel parfum



3. Yves Saint Laurent Black Opium - €78,48

Black Opium is een warme en kruidige damesgeur. Een parfum die staat voor energie van rock en glamour. De geur van koffie zorgt voor een sensuele geur. Met Black Opium ben jij onweerstaanbaar deze winter.

Black Opium parfum


 

4. Georgio Armani Si - €84,10

Zeg JA tegen deze parfum! Si is een chique, intense en zachte parfum tegelijk. Een combinatie van zwarte bessen en blonde houtmuskus zorgen voor een warme geur en een betoverende ervaring.

Si parfum


 

5. Paco Rabanne Olympea - €74,72

Een damesgeur voor de moderne godin. Een parfum die je het gehele jaar eigenlijk kunt dragen door de combinatie van frisheid en geuren als vanille, muskus en amber. De prachtige flacon zorgt er alleen al voor dat je deze parfum wilt hebben. 

Olympea parfum


 

6. Chloe Rose Naturelle Intense - €86,40

Ken jij deze nieuwe geur van Chloe al? Deze parfum is wederom perfect voor het najaar! Een houtachtig geurtje van biologische rozen en ook nog eens van 100% natuurlijke oorsprong. De licht houterige geur en vanille getinte eikenhout zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor de winter.

Chloe parfum

 


 

7. La Vie Est Belle Holiday - €79,99

Deze Limited Edition van La Vie Est Belle is een echt cadeau voor de feestdagen. Franse kunstenaar Richard Orlinski heeft voor Lancôme dit unieke geschenk weten te creëren. Met de zoete, warme en verfijnde geur ben jij klaar voor de meest magische tijd van het jaar.

La Vie Est Belle parfum


 

8. Givenchy L’Interdit - €40,60

Last but not least is L’interdit van Givenchy. Een bloemachtig luchtje met houtakkoorden. Deze zoete en spannende geur bestaat uit een mix van witte bloemen en oranjebloesem. De houtachtige ondertonen zorgen voor een warme geur vol sensatie.

L'Interdit parfum

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top