Beauty

Dupes overal! Dit zijn de beste dupes van dure beautyproducten

Dupes overal! Dit zijn de beste dupes van dure beautyproducten

De term dupe hoor je heel veel tegenwoordig. Beautyinfluencers op Tiktok hebben het maar al te vaak over de dure producten die je kunt vervangen door een goedkopere variant. Dat is natuurlijk erg fijn om geld te besparen, maar niet alle dupes zijn gelijk. Wij zetten de dupes voor je op een rijtje die wel het proberen waard zijn.

Elf vs. Milk primer

De Hydro Grip primer van Milk is een favoriet van veel beautylovers. Jammer genoeg is deze primer aan de prijzige kant en moeilijk te verkrijgen in Nederland. Het merk Milk wordt namelijk niet in Nederlandse winkels verkocht. Gelukkig schiet Elf ons te hulp. Hun Power Grip Primer is namelijk een hele goede dupe van de Milk primer. Beide primers geven je gezicht een licht plakkerige finish die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. En voor maar elf euro is deze primer het uitproberen zeker waard!

e.l.f. Cosmetics Power Grip Primer - €11,-

Nars vs. Maybelline concealer

De Nars Radiant Creamy Concealer is een erg populair product. En dat is ook niet zonder reden. Deze concealer geeft een mooie dekking en geeft een natuurlijke glow. Maar €31,50 is best een groot bedrag voor een product dat niet erg lang meegaat. De Fit Me Concealer van Maybelline is een perfecte dupe van de Nars concealer. Je bereikt er hetzelfde effect mee, maar voor een lagere prijs: €6,95 maar liefst!

Maybelline Fit Me! Concealer 6.8ml (Various Shades) - €6,95

Charlotte Tilbury vs. NYX lipgloss

De naam Pillowtalk klinkt veel beautylovers bekend in de oren. Deze populaire lipkleur van Charlotte Tilbury is een prachtige nude kleur. Maar deze is helaas wel een de prijzige kant, 32 euro is niet niks voor een lipgloss. Gelukkig heeft NYX een hele fijne lipgloss lijn. De Butter Glosses van NYX zijn ook geliefd door professionals. De kleur Tiramisu is bijna een exacte kopie van Pillowtalk, en dat maar voor €6,40.

NYX Professional Makeup Buttergloss - €6,40

Clinique vs. Honest Beauty lipstick

Clinique Black Honey is een van de populairste lipkleuren van dit moment. De lipstick belooft namelijk een perfecte kleur te zijn voor iedereen. En als we de reviews mogen geloven, liegt Clinique niet. De lipstick is razend populair, maar er zijn goedkopere alternatieven! Voor de helft van de prijs heeft Honest Beauty een lippenbalsem is exact dezelfde kleur. De kleur Plum Drop geeft hetzelfde effect als de lipstick van Clinique, en dat voor ongeveer de helft van de prijs.

Honest Beauty Tinted Lippenbalsem - €10,19

Charlotte Tilbury vs. Elf highlighter

De Hollywood Flawless Filter van Charlotte Tilbury is een prachtig product. Het is een corrector, highlighter en primer in één. Het geeft de huid een prachtige natuurlijke glow. Het enige nadeel van dit geweldige product is de prijs. Gelukkig schiet Elf te hulp. Hun Halo Glow Liquid Filter kost maar 15 euro en doet nagenoeg hetzelfde als het product van Charlotte Tilbury. Perfect voor een glowy maar budgetproof look.

e.l.f. Cosmetics Halo Glow Liquid Filter - €15,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top