Beauty

3 Last minute Halloween looks waarmee je de show steelt

3 Last minute Halloween looks waarmee je de show steelt

Er zijn mensen die weken - soms zelfs maanden - van te voren hun Halloween outfit plannen, en er zijn mensen die zich een paar dagen voor het verkleedfeest lichtelijk gestresst voelen, omdat ze nog even snel iets uit de mouw moeten schudden. Behoor jij tot de laatste groep? Dan zijn wij jouw reddende engel, want deze looks zijn makkelijk, maar je maakt er nog steeds indruk mee!

Wie zegt dat je kostuums moet bestellen, een masker of pruik moet aanschaffen, of schmink moet gaan halen? Deze looks creëer je gewoon met jouw eigen make-up en haarstyling producten van jouw make-upplank. Mis je wel een product voor het maken van een van de volgende looks? Dan is het goede nieuws dat je al deze producten ook ná Halloween kunt gebruiken voor je daily looks.

MermaidLast minute Halloween looks waarmee je de show steelt

Mysterieus én sprookjesachtig! Wil je dit jaar als mermaid ten tonele verschijnen? Ga dan niet voor een Ariel knock-off, maar tover jezelf om tot een kwaadaardige mermaid met spannende pastelkleuren, glitters en een duistere, donkere lip. Zo creëer je deze look:

Make-up

1. Start met een foundation zodat je make-up goed blijft zitten.
2. Breng vervolgens een roze blush van L'Oréal Paris True Match aan op je wangen en jukbeenderen. 
3. Als mermaid mag je flink glanzen, dus wees niet te zuinig met highlighter. Breng L'Oréal Paris True Match highlight 301 Rose Glace aan onder je wenkbrauwen, in je binnenste ooghoeken, op je jukbeenderen, neus, kin en hals. 
4. Breng een glimmende oogschaduw aan op je oogleden. Met een zwarte eyeliner creëer je een scherpe wing. Maak je ogen af met mascara, bijvoorbeeld de L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara.
5. Tot slot maak je de look af met een donkerpaarse tint op je lippen, zoals de L'Oréal Paris x Balmain Color Riche 467 Freedom lipstick. Wil je nog meer uitpakken? Breng dan ook een glittergel aan op je wangen.

Haar

1. Krul je haar met de krultang voor een subtiele slag.
2. Vervolgens start je met het aanbrengen van gekleurde haarspray. De Colorista uitwasbare 1-day spray is perfect voor deze mermaid look. Verdeel je haar in strengen en combineer meerdere kleuren, zoals de L'Oréal Paris Colorista spray Pink, de Colorista spray Grey en de Colorista spray Pastel Blue. Je wast de kleur er in één wasbeurt weer uit!
3. Fixeer met L'Oréal Paris Elnett Satin haarlak zodat je lokken in model blijven.

Pin-up girlLast minute Halloween looks waarmee je de show steelt

De tweede look is een jaren '50 pin-up girl of pin-upmodel. Deze uitdagende vrouw met een sexy retro slash vintage look is zeer geschikt voor een Halloween feestje. De pin-up girl is elegant, chic en sophisticated met haar opvallende eyeliner, rode lippen en opgestoken haar. Hoe je deze look creëert? Lees de volgende stappen:

Make-up

1. Werk allereerst donkere kringen en oneffenheden weg met een goede concealer, zoals de True Match concealer van L'Oréal Paris.
2. Breng vervolgens een winged eyeliner aan. Deze mag best wat opvallender zijn dan je normaal zou doen. De L'Oréal Paris Paradise Extatic Kajal eyeliner is een diepzwart krijtje met een wat grotere punt en is ideaal voor deze look.
3. Maak de ooglook af met de Paradise Extatic mascara. Breng meerdere laagjes aan voor lange, verleidelijke en volumineuze wimpers.
4. Tenslotte de lippen. Kies voor een knalrode lipstick zoals Color Riche Matte 346 Red Perfecto lipstick van L'Oréal Paris.

Haar

1. Onze pin-up girl heeft rood haar, maar hiervoor hoef je gelukkig niet naar de kapper. Lang leve de Colorista washouts, die één tot twee weken blijft zitten en geleidelijk vervaagt. Breng de Colorista washout in de kleur Rood op droog haar aan en laat het ongeveer 15 minuten intrekken. Spoel het vervolgens uit onder de douche.
2. Steek vervolgens je haar half of helemaal op met behulp van schuifspeldjes.  
3. Fixeer je kapsel met Elnett Satin Extra Sterke Fixatie haarlak, om ervoor te zorgen dat je look de hele avond perfect blijft zitten.

Pop Art look

Last minute Halloween looks waarmee je de show steelt

Onze derde look is geïnspireerd op de kunststroming Pop Art, waarbij het lijkt alsof je rechtstreeks uit een stripverhaal komt gelopen. Fun, felle kleuren en een speels lijnen staan centraal bij deze look. Hoe je hem creëert? Doorloop de volgende stappen:

Make-up

1. Start ook hier met een egale, langhoudende basis.
2. Breng vervolgens de L'Oréal Paris Infallible Paint 102 Irrestistible Rose oogschaduw aan op je ogen en geef je wimpers kleur met de L'Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Turquoise mascara.
3. Kleur je lippen vervolgens knalroze met 101 Candy Silhouette van L'Oréal Paris Color Riche.  
4. De L'Oréal Paris Paradise Extatic Kajal eyeliner heeft een stiftpunt, waarmee je zowel dikke als dunne lijnen op je gezicht kunt tekenen. Creëer een speels lijnenspel, waarbij de contouren van je gezicht het uitgangspunt zijn. Kleur ook je wenkbrauwen zwart voor een ultiem cartoon effect!

Haar

1. Ook bij de Pop Art look komen de washouts goed van pas. Wees creatief en breng de Colorista washout Dirty Pink aan bij de wortels van je haar en de Colorista washout Peach in de lengtes van je haar. Laat het 15 minuten intrekken en spoel dan uit. 
2. Föhn je haar en krul het met de stijltang voor een subtiel gekrulde look. Fixeer met Elnett Satin Extra Sterke Fixatie haarlak!


Ga jij één van deze looks proberen?

Beeld: @lorealhair @luanna
Deel dit artikel
Back to top