Beauty

2 easy Halloween beauty looks (+ win make-uppakket)

2 easy Halloween beauty looks (+ win make-uppakket)

De maand oktober staat in het teken van Halloween! Ook Nederland besteedt steeds meer aandacht aan deze feestdag en dat is voor ons make-upliefhebbers alleen maar goed nieuws. Dit is namelijk hét moment om uit te pakken met je make-up en te laten laten zien wat je er mee kunt (en wie weet win jij het make-uppakket ter waarde van €100,-). Lees snel verder!

Ben jij al druk bezig met het bedenken en uitzoeken van make-up lookjes voor Halloween? Wij ook! Aan ideëen in ieder geval geen tekort, je kunt het zo gek niet bedenken. Ga jij voor een sexy Halloween make-up zoals bijvoorbeeld de mermaid of de kitty look? Of durf jij voor een angstaanjagende clown of scary skull te gaan? Wij selecteerden twee van onze favoriete en makkelijke looks voor Halloween en geven je tips hoe je deze na kunt te maken! 

Look 1: Wonder Woman

Toen de film Wonder Woman in juni uitkwam, doken er in no-time heel veel make-up tutorials van de stripheldin op. Onze eigen Nederlandse make-upgrootheid Nikkie startte de trend en al snel werd deze volop gekopieerd. Maar zeg nou zelf, hoe leuk is deze look voor Halloween? Zo maak je hem:

1. Je wilt natuurlijk dat je make-up de Halloween party overleeft en dat je make-up blijft zitten. Begin daarom met de Maybelline Superstay 24H Foundation voor een egale en langhoudende basis. 
2. Essentieel bij deze look is een zeer precieze eyeliner, waarmee je de cartoon lijntjes over je gezicht kun trekken. De Curvitude eyeliner van Maybelline heeft een punt van 0,2 mm en een speciale hoek, waardoor je een heel precies lijntjes kunt trekken. Omlijn je gezicht en de curves (jukbeenderen en neus), je ogen en lippen, maar vergeet ook niet je hals mee te nemen.
3. Gebruik  The Colossal Big Shot mascara voor volle wimpers en een intense oogopslag.
4. Breng tenslotte rode lipstick aan op je lippen.
5. Maak je look af met een gouden hoofdaccessoire en eventueel een zwarte pruik! 
Deel jouw #maybellinehalloween look en win!
Instagram @ema_maya

Look 2: Creepy Clown

Heb jij zin om meer opschudding te veroorzaken met jouw Halloween make-up (het griezelaspect staat tenslotte centraal op deze feestdag)? Dan is de creepy clown van Valentina Dokic misschien wel wat voor jou. Zo creëer je deze look:

1. Start ook hier met een egale basis en een foundation die lang blijft zitten, zoals de Maybelline Superstay 24H Foundation.
2. Creëer smokey eyes met het The Rock Nudes oogschaduwpalette van Maybelline. Kleur het gehele ooglid in met grijze oogschaduw, breng daarna zwarte oogschaduw aan in de arcadeboog. Breng vervolgens zilveren oogschaduw aan in het midden van het ooglid en in de binnenste ooghoeken voor een speciaal effect. 
3. Breng een zwarte lipstick aan op de lippen, zoals bijvoorbeeld 50 Gunmetal van Maybelline Color Sensational Matte Metallics.
4. Teken tenslotte met eyeliner zwarte punten boven en onder de ogen,  zoals op de foto hieronder. Trek ook de mondhoeken verder door voor een optimaal 'clown effect'. Gebruik hiervoor de Maybelline Curvitude eyeliner, waarmee je heel precies intens zwarte lijnen tekent.  

Doe mee aan de Halloween challenge en win een make-up t.w.v €100
Instagram @valdokic

Creëer jouw #maybellinehalloween look

Ga jij een van deze looks maken of heb jij al een andere Halloween make-up look in gedachten? Laat zien wat je kan! Deel je Halloween look op Instagram met de #maybellinehalloween en maak daarmee kans op een Maybelline make-up pakket ter waarde van €100,-! We kijken uit naar jullie creaties!

 

Deel dit artikel
Back to top