Beauty

Dit zijn de tofste make-up looks om te dragen tijdens Halloween als last minute kostuum

Dit zijn de tofste make-up looks om te dragen tijdens Halloween als last minute kostuum

Het duurt nog even, maar Halloween komt steeds dichterbij! Heb jij geen tijd meer om een kostuum samen te stellen maar wil je er wel eng uitzien? Dan kun je ook een hele leuke look maken met alleen de hulp van make-up! Dit zijn onze favoriete spooky looks.

Skelet

De eerste look die je kunt rocken met Halloween is de skelet look. Hiervoor kun je gebruikmaken van een heel handig DIY trucje. Pak een tandenstoker en bedek deze met eyeliner. Stempel de tandenstoker vervolgens een aantal keer verticaal over je lippen. Nu heb je een skelet illusie gecreëerd op je mond! Om de look af te maken kun je je wangen contouren met een zwarte of grijze kleur. Maak je gezicht hiermee erg ingevallen. Dit mag lekker dramatisch zijn! Maar zorg ervoor dat je de zwarte kleur mooi vervaagt. Maak de look helemaal af met een zwarte ooglook en tada!

@__bexbeauty__

Easy skull makeup☠️✨LOVE this hack😳

♬ Me and the Devil - Soap&Skin

De duivel

Wil jij er met Halloween uitzien als een duiveltje? Dan is dit misschien wel de makkelijkste look ooit om last minute uit te voeren. Pak je wimperkruller en een rode lipstick. Breng de rode lipstick aan op het randje van de wimperkruller en stempel dit verticaal boven je wenkbrauw. Doe dti nog een keer om het duivelshoorntje af te maken. Herhaal dit proces bij je andere wenkbrauw en je bent klaar! Maak de look af met een rode lipstick.

@isabellrrose devil horn hack 🩸🕸️ using @Nova Beauty eyelash curler & lipstick in flair #halloweenmakeup #makeuphack #tutorial #devilmakeup #redlip ♬ оригинальный звук - snauzk

Vampier

Voor een vampier kun je de look heel simpel aanpakken, maar juist ook lekker over de top gaan. Begin door je huid iets lichter te maken dan het is. Dit kun je doen door een beetje wit door je foundation te mixen. Gebruik vervolgens een rode oogschaduw op je ogen om ze een beetje opgezwollen te laten lijken. Contour je jukbeenderen zodat ze wat ingezakt lijken. Maak de look vervolgens af met een donkere lipstick en wat nepbloed bij je mond. Als je wil kun je investeren in vampierentanden. Voor een extra leuk effect kun je ook op je nek wat bijtmarkeringen maken!

@hayleybuix Easy vampire look 🧛‍♀️ #makeuptutorial #vampire #vampiremakeup #halloweenmakeup ♬ Vampire - In The Dark

Clown

De clown is een klassieke Halloween look! Gebruik een zwarte eyeliner om onder je ogen een driehoekje te maken. Contour vervolgens het tipje van je neus zodat het lijkt op een ronde clownsneus. Dit kun je heel subtiel aanpakken, of juist lekker over de top doen. Pak vervolgens een lipliner en gebruik deze om je mondhoeken langer te maken. Vul je lippen helemaal in met deze kleur zodat alles mooi aansluit. Tot slot kun je blush aanbrengen op de appeltjes van je wangen. Doe dit lekker heftig voor het leukste resultaat.

@dmarinabeauty Halloween Makeup Idea 🤡 hope this helps!! #clownmakeuplook #makeuptutorial #makeupforbeginners #halloweenmakeuplook #easyhalloweenmakeup ♬ CIRCUS X SWEET DREAMS - ALTÉGO

Horrorfilm personage / slachtoffer van een moordenaar

Wil jij eruitzien alsof je net bent achterna gezeten door een moordenaar? Dat is heel simpel om te doen! Doe je make-up zoals je normaal gesproken ook zou doen. Pak vervolgens een oude tandenborstel of een wenkbrauwborsteltje en wat nepbloed. Dip de tandenborstel in het nepbloed en gebruik je vinger om door de haartjes van de tandenborstel heen te gaan zodat er bloeddruppels op je gezicht worden gesprayed. Wees voorzichtig wanneer je dit doet en bedek eventueel je kleding zodat je hier geen bloed op krijgt.

@emma_louise_beauty Easy Halloween Makeup 🩸 ft: @REVOLUTION blood, @unicorn_cosmetics Lashes & @nyxcosmetics_uk Lip Oil #halloweenmakeup #halloweenlook #easyhalloweenmakeup #revoween #31daysofrevoween #31daysofhalloween #easyhalloweencostume #bloodsplattermakeup #bloodsplattermakeuptutorial ♬ Scream audio edit - 3rachaa.c.e
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top