Face & Sculpting

De beauty trends van herfst/winter 2015

De beauty trends van herfst/winter 2015

Trends zijn overal, zo ook in de beauty wereld. Er is namelijk zoveel (meer) mogelijk op het gebied van make-up en haar. Make-updesigners blijven daarom met nieuwe technieken en producten komen, maar wij houden ze in de smiezen. Welke kleuren gaan we vooral zien deze winter? Op welke manier willen wij ons haar dragen? En zet de trend van de volle wenkbrauwen zich voort? Dit zijn de beauty trends van herfst/winter 2015. 


Perfect Pink

Ieder vrouw heeft een liefde voor roze, zelfs als ze er niet voor uit zullen komen. Goed nieuws voor de meisjes in ons, want roze is dé make-upkleur van dit najaar. Voor zowel de lippen, nagels als blush. L'Oréal Paris komt precies op het goede moment met de Collection Exclusive La Vie en Rose, want deze bevat lipsticks in de mooiste rozetinten met een matte finish. De La Vie en Rose lijn werd gecreëerd met hulp van de L’Oréal Paris spokespersons om zo voor iedere vrouw een passende kleur roze te vinden. Bij iedere lipstick komt ook een nagellak, wat goed uitkomt, want het is weer helemaal oké om de kleur van je lippen te matchen met de kleur van je nagels. Speel met texturen door een matte lipstick en glanzende nagellak te kiezen, of andersom!

BACKSTAGE TRUC:

Lipstick doet het backstage ook goed als blush. Dep lipstick met je vingers op de lippen. Wat er op je vingers achterblijft breng je aan op de appeltjes van je wangen. Voilà, instant fris.


Get the Nude look

De Nude Look staat voor een zo natuurlijk mogelijke make-uplook. Alle make-up die wordt aangebracht moet er eigenlijk uitzien alsof er niets is aangebracht. Jouw features worden versterkt om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken: foundation om te egaliseren, oogschaduw om de oogvorm te accentueren en lipstick om jouw lippen te verfraaien. Easy peasy foundationtip: breng zes stippen aan op je gezicht, twee op je voorhoofd, aan weerszijden van je neus, op je neus en een op het puntje van je kin. Vervaag met je vingers de foundation met kleine zijwaartse bewegingen over het hele gezicht, richting haarlijn en kaak. Dit geeft het natuurlijkste effect! Of je nu lipstick of lipgloss gebruikt om een nude liplook te creëren, doe als make-upartiesten en dep altijd na met de vingers. Het geeft een zachte glow aan de lippen en het oogt natuurlijker.

Tip!

Met oogschaduw creëer je de mooiste natuurlijke looks. L'Oréal Paris Color Riche bracht onlangs La Palette Nude uit, een prachtige oogschaduwpalette waarmee je eindeloos kunt combineren en die je zelfs kunt gebruiken voor highlighten en/of contouren.


Heidi anno 2015

Vlechten en een scheiding vormen samen een fraai paar. Haarstylisten nemen zo’n scheiding niet heel nauw. Met de achterkant van een kam of met een steelkam trek je een scheiding met een zigzagbeweging voor een speels rommelig effect. De vlecht van dit seizoen is carefreeOm het nonchalante idee van deze look extra schwung te geven trek je enkele plukken haar uit de vlecht en wrijf je met je handpalmen over je haar. 

Tip!

Een hair-do met vlechten vraagt om make-up om het geheel volwassen te houden. Veel heb je niet nodig. Ga voor een egaal huidje en smokey eyes of een opvallende lipstick.


Creatief met Eyeliner 

Eyeliner is een beauty-evergreen. Dit seizoen doe je hem zo: gebruik oogschaduw in een nude tint van wimperrand tot aan de arcadeboog, als een waasje. Zet pas daarna je eyeliner, in een spannende, grafische vorm. Groots effect! Ook make-upartiesten tekenen zo’n strakke lijn niet uit de losse pols, knoeien hoort erbij. Een wattenstaafje is de oplossing: doe er een beetje foundation op en je poetst zo al je foutjes weg.

TIP!

De makkelijkste manier om een strak lijntje te trekken? Werk van buiten naar binnen in plaats van andersom. Zo voorkom je ook scheve en ongelijke lijnen. De Perfect Slim Superliner van L'Oréal Paris is - zoals de naam al doet vermoeden - heel precies en werkt heel fijn! 


In de Knoop

Saai zo’n knot? Welnee! Haarstylisten backstage waren niet eerder zo creatief met iets simpels als de knot. Draai ’m in een wrong, leg er een knoop in of draag ’m op een onverwachte plek (opzij!) voor een verrassend effect. Backstage kregen knotten dit seizoen een flinke dosis hoogglans. Voor hetzelfde effect thuis breng je de Elvive Nutri-Gloss Luminizer glansspray aan over je haar. 

Tip!

Kroeshaar, krullen of droog haar? Breng de Oil-in-Cream van de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil aan in de punten voordat je er een knot in draait. Zo is je haar de gehele dag voorzien van fijne verzorgende ingrediënten. 


About the Brow

Zelfs bij de meest natuurlijke look wordt backstage de wenkbrauw nooit vergeten. Hij geeft karakter aan je gezicht en maakt jong en fris. Make-upmeesters zijn het hier massaal over eens: doe altijd je wenkbrauwen, zelfs al gebruik je verder geen make-up.Teken perfecte brows door de haartjes eerst naar beneden te borstelen en dan de natuurlijke lijn van je wenkbrauw met korte potloodstreepjes te tekenen. Borstel de haartjes in vorm en werk bij. 


Tip!

Teken je je wenkbrauwen het liefst met een potlood of poeder? Vergeet je wenkbrauwmascara niet als finishing touch, dat geeft het mooiste effect. Zo blijven alle wenkbrauwhaartjes keurig op hun plek. De wenkbrauwmascara van L'Oréal Paris, de Brow Artist Plumper, is er in drie verschillende kleuren en transparant!


Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top