Beauty

7 x kapsels voor tijdens het sporten

Ken je dat? Je zit net lekker in de groove van je work-out, schieten je haren los. Zo irritant! Om je een beetje te helpen zetten wij 7 haarstijlen op een rij, die je lokken hoe dan ook op hun plek houden. Of je nou gaat salsa dansen, bootcampen of boksen.

Bron

Braided Bun

Twee invlechten en een knot houden je haar goed op hun plaats tijdens het sporten. Ook Fashionscene's Daphne is fan. 
Verdeel je haar in twee secties, maak aan beide kanten een invlecht tot aan de achterkant van je hoofd. Stop de vlechten bij elkaar en zet ze in een knot vast met een elastiek en eventueel wat schuifspeldjes.

Beeld: Gal Meets Glam

Double Header

Super stoer voor tijdens krachttraining! Verdeel je haar in twee delen, vlecht beide kanten in tot aan je nek en combineer de vlechten!

Beeld: Twist Me Pretty

Top Knot

Deze haarstijl houdt je haar op zijn plaats, zodat je je tijdens je work-out goed kunt concentreren. Trek de bovenste helft van je haar naar achteren en speld het vast op de kruin van je hoofd. Verzamel de rest van je haar en bind het vast in een grote knot bovenop je hoofd. De losse plukjes in je nek zet je vast met een paar speldjes.

Beeld: Pinterest

Low Ponytail Braid

Een dun haarbandje zorgt ervoor dat je haar niet in je gezicht gaat hangen. Kam je haar in een lage staart, bind het vast met een elastiekje en maak vervolgens een vlecht. Als laatste doe je je haarband in.

Beeld: Pinterest

Stay Put Ponytail

Een vlecht aan de zijkant van je hoofd zorgt ervoor dat ook je baby-haartjes uit je gezicht blijven. Neem het bovenste gedeelte van je haar en vlecht het naar achteren. Pak de recht van je haar bij de vlecht en maak dit vast in een staart. Wil je er helemaal fabulous uitzien? Pak dan een klein plukje van je staart, draai dit om het elastiek en zet het plukje vast met een speldje.

Beeld: Pinterest

Build-in Headband

Deze haarstijl houd je haar uit je gezicht, terwijl je nog steeds een deel van je haar los kunt laten hangen. Maak een zijscheiding in je haar en vlecht het in tot achter je oren. Gebruik een dun elastiekje om de vlecht op zijn plaats te houden. Doe hetzelfde aan de andere kant van je hoofd. Trek beide uiteinden bij elkaar en zet je haar vast met een elastiekje. Een perfecte haarstijl voor meiden met kort haar!

Beeld: Carbon38

Braids on Braids

Wij zijn verliefd op deze twisted hairstyle. En het fijne? Het is veel makkelijker dan het lijkt! Bekijk de deze haarstijl stap voor stap.

Beeld: Refinery29

Deel dit artikel
Back to top