Fashion

6x wat mannen sexy vinden volgens wetenschap

Chicago's De Paul University heeft een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar wat vrouwen aantrekkelijk maakt volgens mannen. Het onderzoek legde hierbij alleen de focus op de oppervlakkige verschijning van een vrouw, en de resultaten zijn wat de meeste vrouwen wel al hadden verwacht. 
 
Het filmpje wat is uitgebracht door Business Insider is gebaseerd op wetenschappelijke research inplaats van de persoonlijke smaak van mannen. Uit dit onderzoek kunnen we concluderen dat de persoonlijke smaak van hedendaagse mannen goed overeenkomt met de instincten van een oerman...
 
Dr. Midge Wilson van de University weet te vertellen dat iedere keer als een man interesse toont, hij eigenlijk onbewust je baby-making skills aan het beoordelen is. 
 
Spoiler alert: de meest sexy vrouw is de vrolijkse versie van haar natuurlijke zelf en het is ook fijn als haar natuurlijke zelf er toevallig als Kim Kardashian uitziet. Dit zijn de resultaten uit het wetenschappelijk onderzoek:
 
 
1. Een groot taille-tot-heup ratio
De Nieuw Zeelandse antropoloog Barnaby Dixson vertelt dat mannen een zeer slanke taille en bredere heupen waarderen. Het verschil van 7:10 tot 9:10 is een echt zandloper figuur alla Kim en Scarlet Johansson. Hoe groter het ratio, hoe groter de kans op babies. 
 
2. Een hoge stem
Je kent die I'm-so-cute stem van Paris Hilton vast wel? Blijkbaar zien mannen deze wel zitten aangezien het jeugdig overkomt en daarnaast het een smaller lichaam zou representeren. 
 
3. Lang, glanzend haar
Ook dit laat zien dat je vruchtbaar en gezond bent. Blijkbaar zijn vrouwen met pixie cuts niet het ideaal beeld als mannen een vruchtbare partner zoeken. 
 
4. Glimlach
Grappig genoeg blijkt uit onderzoek dat vrouwen zich juist aangetrokken voelen tot mannen met een beetje een mokkende uitstraling. Bij mannen is het natuurlijk precies het tegenovergestelde; vrouwen die glimlachen vinden ze het meest aantrekkelijk.
 
5. Draag 40% minder makeup
De wetenschap maakt het niet uit of je net die perfecte MAC Lipstick hebt gevonden; een natuurlijke look vinden mannen nog steeds het mooist. 
 
6.Draag rood
Dit is iets wat niet alleen dieren maar ook mensen aantrekt; de kleur rood roept iets sensueels op waar mannen en chimpansees niet omheen kunnen. 
 
 
Deel dit artikel
Back to top