Lifestyle

Zo zorg je ervoor dat hij het beste orgasme ooit krijgt

Zo zorg je ervoor dat hij het beste orgasme ooit krijgt

Er zijn genoeg feitjes over het vrouwelijke orgasme te vinden maar over het mannelijke orgasme wordt gek genoeg minder vaak gesproken (misschien omdat het meer vanzelfsprekend is?), terwijl dit minstens zo interessant is. Daarom geven wij je een aantal tips over hoe jij hem het beste orgasme ooit geeft. 

Net als bij vrouwen zijn er psychologische, emotionele en fysieke zaken die bijdragen aan de kwaliteit van het orgasme van een man. Daarom geven wij jou een aantal tips voor het beste orgasme ooit van een man. Natuurlijk is elke man anders, maar met deze tips weet je zeker dat hij tot een denderend einde zal komen. Ben je benieuwd? Lees snel mee. 

1 van 5

1. Het Million dollar point: de P-spot

Jawel, ook mannen hebben een soort G-spot. Dit is namelijk de prostaat, en wordt ook wel de P-spot genoemd. Door de prostaat te stimuleren kan een man heftiger en sneller klaarkomen. Om de prostaat te stimuleren is het aan te raden om veel glijmiddel te gebruiken; het masseren en stimuleren van de prostaat gaat namelijk via de anus. De prostaat voelt aan als een soort kastanje en ligt rond de 7 centimeter diep. Een (bed)partner kan hier veel gemakkelijker bij dan iemand bij zichzelf. Het is echter belangrijk dat dit geen pijn doet! Doe het dus rustig aan. 

1 van 5
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top