Lifestyle

7 tips voor hem om een vrouw het beste orgasme ooit te geven

7 tips voor hem om een vrouw het beste orgasme ooit te geven

Een orgasme: het blijft best wel een 'taboe' om over te praten maar waarom eigenlijk? Het is namelijk heel 'normaal' dat een man klaarkomt tijdens seks maar bij vrouwen is dit helaas minder vanzelfsprekend. Meer dan de helft van de vrouwen komt zelden tot nooit klaar. Dat moet toch niet normaal zijn.

Als een man niet weet hoe hij je tot een hoogtepunt kan brengen, is het natuurlijk altijd goed als jij hier aanwijzingen voor geeft. Als het goed is, ken jij je lichaam inmiddels wel een beetje. Vind je het lastig om dit op een directe manier te zeggen, speel 'm dan subtiel dit artikel door. Ben je een man die op zoek is naar tips? Dan ben je hier aan het goede adres.

1 van 7

1. Lang voorspel is mega belangrijk 

 

Iets wat je absoluut niet achterwege mag laten als het gaat om het krijgen van een orgasme, is het voorspel. Bij een 'vluggertje' gaat het meestal niet lukken. Tijdens het voorspel wordt de spanning namelijk opgebouwd en dat is precies wat het vrouwenlichaam (meestal) nodig heeft om tot een orgasme te komen. Denk bij het voorspel aan uitgebreid zoenen - hierdoor wordt oxytocine aangemaakt wat een gevoel van vertrouwen en plezier aanwakkert - en het strelen van het lichaam. 

via GIPHY

1 van 7
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top