Lifestyle

Sekshoroscoop: zo gedraag jij je in bed volgens je sterrenbeeld

Sekshoroscoop: zo gedraag jij je in bed volgens je sterrenbeeld

Waarschijnlijk heb jij weleens jouw horoscoop gecheckt. Of dit nou was omdat jij je die dag simpelweg niet lekker in je vel zat of omdat je het toevallig ergens zag staan. En zeg nou eerlijk, best interessant toch? Jouw sterrenbeeld zegt namelijk erg veel over je persoonlijkheid. En je sterrenbeeld verraadt meer dan jij denkt...

Zo kun je er je slechtste eigenschap mee ontdekken en maar jouw sterrenbeeld kan ook iets zeggen over hoe jij je gedraagt in bed.  En nee - niet over de manier waarop jij slaapt, of hoe je in slaap komt - maar over seks. Oelala. Yes, het kan echt. Ben jij ook zo benieuwd of het klopt? Lees dan snel met ons mee. 

1 van 13

Steenbok (22 december - 10 januari)

Seks haalt het beste in jou naar boven. Jij ziet seks als een vorm van ontspanning, en jij vindt het fijn als iemand weet wat hij/zij lekker vindt en jij kan dit ook goed aanvoelen. Jij ziet seks als iets wat voor beide partijen fijn moet zijn en haalt voldoening uit het bevredigen van je partner. Jij houdt er ook van om controle over dingen te hebben. Jouw grootste afknapper is wanneer iemand te impulsief is in bed. 

via GIPHY

1 van 13
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top