Lifestyle

5 redenen waarom elke vrouw een vibrator zou moeten hebben

5 redenen waarom elke vrouw een vibrator zou moeten hebben

Seks, masturberen, vibrators - het is best een 'taboe' om over te praten. Maar waarom eigenlijk? Dit is helemaal nergens voor nodig! Seks is namelijk fantastisch, of het nou met je lover is of met jezelf. En zo hoort het te zijn. Geloof ons, het is echt niet raar om daar een vibrator bij te gebruiken. Masturberen doet iedereen wel, en het handige is dat je daar heel wat fijne tools bij kunt gebruiken.

Sterker nog, het is vaak beter met een speeltje. Iedere vrouw zou eigenlijk een vibrator moeten hebben en wel om een aantal redenen. Bovendien, proberen kan altijd toch? Lees je (stiekem) mee?

1 van 5

1. Vrijwel altijd een orgasme

Krijg jij geen of zelden orgasme van seks met een partner? Dat is helemaal niet gek, heel veel vrouwen komen niet klaar van seks om verschillende redenen. Het kan zijn dat jij je niet op je gemak voelt of dat degene niet de juiste 'moves' maakt en jij het niet durft te vertellen. Hoewel dat natuurlijk zonde is, kun je het in ieder geval minder beladen maken door voor jezelf te zorgen. Met behulp van een vibrator krijg je vrijwel altijd een orgasme omdat deze tools zijn gemaakt om je genot te geven en jij het in je eentje kunt gebruiken. Dat is toch geweldig? Probeer te ontdekken wat jou in extase brengt. Houd je ervan om gelikt te worden maar voel jij je daar niet comfortabel bij? Er zijn seksspeeltjes die daarop gericht zijn. Word je juist geil van een penetratie maar wil je dat je clitoris ook gestimuleerd wordt? Ook daar zijn speciale tools voor. 

via GIPHY

1 van 5
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top