Beauty

5x beauty trends voor herfst 2016

5x beauty trends voor herfst 2016

Met het najaar voor de deur, zijn we stiekem wel benieuwd naar de beauty trends die we het aankomende seizoen gaan toepassen in onze make-up routine. Echt er aan toe zijn we nog niet, maar we kijken er wel naar uit!

Naarmate de dagen donkerder worden, gebeurt eigenlijk hetzelfde met onze make-up. In de zomer willen we lichte producten, zowel in kleur als in formule. En in het najaar hebben we niet alleen rijkere producten nodig om onze huid tegen het weer te beschermen, maar de make-up mag ook meer opvallen. Ookal willen we nog geen afscheid nemen van de zomer, de herfstcollecties en beauty trends zijn stiekem toch het állerleukst! We hebben de leukste trends voor je op een rijtje gezet:

Glitter & Gold 

Niet alleen in kleding zien we aankomende seizoen heel veel glitter terug. Ook de make-up kan ons niet sparkly genoeg zijn. In het najaar mogen we met de metallic en glittertrend glanzen, glinsteren en shinen! Ook gouden accenten zijn much wanted en dat komt heel goed uit: L'Oréal Paris komt binnenkort met een Gold Obsession collectie... Stay tuned!

Beauty trends van het najaar 2016

Power Brows

The bigger, the better. En dit seizoen gaan we nog een stapje verder, want om de wenkbrauwen nog meer te accentueren, gaan we voor een minimaal make-upje op de ogen. Laat je wenkbrauwen extra opvallen met de L'Oréal Paris Brow Artist Plumper. Dit is een wenkbrauwgel waarmee je je wenkbrauwen kleurt én in model brengt. Tip: Borstel je wenkbrauwen omhoog voor een minder gepolijst effect!

Arty eyeliner

Graphic liner, double of triple eyeliner, of de dotted eyeliner. Waar deze trend om vraagt is creativiteit met eyeliner. We zullen altijd houden van onze winged eyeliner, maar soms wil je wat anders. Bekijk dan deze 8 coole eyeliner looks en laat je inspireren!

Beauty trends van het najaar 2016

Berry nails

Wijnrood, donkerbruin, zwart... Het zijn typisch kleuren voor het najaar. Niet zo gek ook dat we deze kleur ook graag op onze nagels zien. En de herfst heeft al genoeg impact op onze huid, haar en ook nagels, dus zorg ervoor dat je een nagellak kiest die jouw nagels ook voeden. Dat kan met de Color Riche oil-infused nagellakjes! Ze ruiken ook nog eens lekker!

Dark lips

In de herfst gaan we graag voor een donker kleurtje op de lippen, denk aan burgundy of donker paars. Dit seizoen mag het zelfs tegen zwart aanzitten, zó donker mag de lipstick zijn. Super sexy!  Wij hebben de perfecte donkerrode lipstick voor je, namelijk de 430 Mon Jules van L'Oréal Paris Color Riche. Deze is mat en heeft daardoor een mooi effect en het blijft langer zitten!

Beauty trends van het najaar 2016

Beeld: Getty, Instagram @lorealmakeup


In welke trend heb jij het meeste zin?

Deel dit artikel
Back to top