Nagellak

Door deze nagellakkleuren lijken je handen bruiner

Door deze nagellakkleuren lijken je handen bruiner

Summer is here! En dus wil je er natuurlijk zo getanned mogelijk uitzien. Heb je geen tijd om in de zon te liggen of om onder de zonnebank te gaan? Dan kun je altijd nog de perfecte nagellakkleur kiezen die jouw handen bruiner laat lijken!

We love pink!  

Roze is een heerlijk zomerse kleur die de warme kleur in je huid naar boven haalt. Wees vooral niet verlegen en ga voor een knalkleur. Hoe feller, hoe bruiner! Kies bijvoorbeeld voor een diep koraalroze tint, bijvoorbeeld de kleur Je t'aime uit de Color Riche collectie van L'Oréal Paris. Ook de knalroze kleur Nymphea, zoals hieronder op de foto, werkt geweldig.

roze nagellak bruine handen

Shine bright like the sun! 

Een heldere goudtint laat je handen stralen. Vooral eentje waarin een glittertje zit verwerkt. Deze weerkaatst door de zon en laat je nog meer shinen. L'Or van de Color Riche collectie van L'Oréal Paris is een prachtige gouden nagellak!

Soft like poudre

Zachte poedertinten werken ook. Naast dat deze kleuren prachtig zijn, brengen ze ook nog eens de warmte in je huid naar voren. Goede opties zijn bijvoorbeeld de suikerzoete tint 26 rue Cremieux,(links), de koele, oudroze tint Madeleine Sucrée (rechtsonder) en Café de Nuit, een mooie nudekleur (gedragen op onderstaande foto).

poeder nagellak

Clean and white

Hou je niet van een kleur op je nagels of vind je het lastig om nagellak te combineren met de kleding die je draagt? Wit past bij iedere outfit en geeft je een mooi kleurtje. Blanc de Lune van Color Riche is zo'n perfecte wit!

LONG LIVE THE KING 

Oranje is natuurlijk de kleur van ons koningshuis, maar ook ná Koningsdag mag je je nagels in deze kleur lakken. Hierdoor lijkt het namelijk alsof je al enige tijd in de zon hebt gelegen. Goede opties zijn bijvoorbeeld de kleuren L'Orangerie, een warm oranje tint (links) en Orange Triomphe (gedragen op de foto). Geen fan van oranje? Dan werkt een koraalkleur ook erg goed.

oranje nagellak

color riche nagellak zomer 2017

Welke kleur ga jij als eerste proberen?

Lees hier zeven tips om nog sneller bruin te worden, zodat niet alleen je handen bruin lijken, maar ook de rest van je lichaam.

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top