Beauty

Dit zijn de 11 beste schoonheidssalons in Amsterdam

Dit zijn de 11 beste schoonheidssalons in Amsterdam

You're always due for a self love day. En laat de schoonheidssalon daar nou de perfecte plek voor zijn. Ga je er heen voor een gerichte behandeling? Of wil je verrast worden? In onze hoofdstad is er zoveel keus dat het niet eens uitmaakt.

Al eerder schreven we over schoonheidssalons in Rotterdam. Ook in Amsterdam zijn er natuurlijk genoeg plekken om lekker te ontspannen, maar welke zijn de beste? Wij zetten ze voor je op een rij. 

1 van 12

1. Skin Amsterdam

Deze schoonheidheidssalon is sinds een jaartje te vinden in Amsterdam en eentje om absoluut te bezoeken. De behandelingen boek je eigenlijk op het aantal minuten dat je wilt dat er aan jou gezicht besteed wordt. Wat je huid nodig heeft, is daarbij natuurlijk essentieel en wordt per keer bepaald. Uniek bij Skin Amsterdam is de CryoFacial behandeling. Als je een beetje bekend bent met cryo, dan weet je dat hierbij gebruik wordt gemaakt van kou. Tijdens de CryoFacial wordt je huid 20 minuten lang verkoeld naar 4 tot 6 graden. Door je huid zo koud te maken, worden de cellen  aangezet tot vernieuwing, verbetering en verjonging van de huid. Het werkt dus goed bij zowel acne als lijntjes. 

Bosboom Toussaintstraat 22

1 van 12
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top