Beauty

Dit zijn de 10 beste schoonheidssalons in Rotterdam

Dit zijn de 10 beste schoonheidssalons in Rotterdam

Het is lastig om een schoonheidssalon te vinden die bij jouw voorkeuren past maar gelukkig zijn er in Rotterdam genoeg salons waar jij terecht kunt. Maar wat zijn nou de beste schoonheidssalons van die stad?

Heb je problemen met je huid of wil je gewoon lekker verwend worden? Er is ontzettend veel keuze aan schoonheidssalons in de stad Rotterdam. Als je even online zoekt, krijg je een hele waslijst te zien met plekken waar je heen kunt. Maar welke zijn nou echt het beste en passen bij jouw voorkeuren? Als Rotterdammer heb ik voor jou uitgezocht welke schoonheidssalons het beste zijn in de stad. 

1. Apollo beauty 

Eén van mijn favorieten is Apollo beauty. Dit is een huid- en laserkliniek gelegen in hartje Rotterdam. Je kunt hier terecht voor injectables, peelings en laserontharingen. Ik kwam hier vaak voor peelings en huidbehandelingen om mijn acne te verminderen. De werknemers van de kliniek helpen je met passie en zijn gediplomeerd huidtherapeut. Tijdens de gratis intake werd er de tijd genomen om te kijken naar mijn huidprobleem en welke behandeling er het beste bij mij paste. Er werd een plan opgesteld en de voortgang van het proces werd allemaal in een programma bijgehouden met foto's. 

Nieuwe Binnenweg 155

2. Beausávo 

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Rotterdam voor al jouw wensen? Dan moet je bij schoonheidssalon Beausávo zijn. Hier zijn ze gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Ook zijn ze een gecertificeerde Hannah Huidcoach. De term 'huidcoach' is bedacht door het Nederlandse huidverbeteringsmerk Hannah. Nadat je een opleiding hebt gevogd als schoonheidsspecialiste, doe je daarna nog een opleiding bij Hannah tot huidcoach. Je mag jezelf pas zo noemen en de producten van Hannah gebruiken als je deze opleiding hebt gevolgd.

Schoonoordstraat 41 A

3. Skin by Dermalogica 

'Hét no-nonsense skin center van Rotterdam' is hun sloganVoor een goede conditie van je huid ga je naar Skin by Dermalogica. De Dermalogica huidexperts helpen je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Zij werken volgens het unieke Dermalogica concept, dat gericht is op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten. De Dermalogica huidexperts gaan regelmatig op training om op het hoogste niveau te blijven en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging toe te passen in de salon. 

Haagseveer 120

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Skin by dermalogica (@skinbydermalogica) op

4. Oossu

Oossu is een professionele schoonheidssalon waar gewerkt wordt met natuurlijke producten van Cenzaa. Deze producten zijn geur-en kleurstof vrij. Je kunt hier terecht voor korte en lange gezichtsbehandelingen, massages, maar ook voor harsen en epileren. Wil je even tot rust komen of juist het maximale uit je dag halen of jezelf? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Mauritsweg 51 A 

5. All About Beauty

All About Beauty, gelegen in de Hoogstraat in Rotterdam, is in 2012 genomineerd voor de prestigieuze Beauty Award. Uiteindelijk behoort All About Beauty tot de vijf beste salons van Nederland. De salon is huiselijk en gezellig ingericht. Daarnaast staat de koffie en thee altijd klaar. Je kunt hier tercht voor diverse huidbehandelingen voor huidverbetering, maar ook voor peelings, massages en kleine behandelingen zoals het epileren van je wenkbrauwen. 

Hoogstraat 51 A

6. C-Beauty 

De eigenaresse van C-beauty heet Cathelijn en zij werkt sinds 1999 met veel plezier en passie als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2008 heeft ze haar eigen schoonheidssalon. Bij C-Beauty heerst er een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waar jij je gelijk op je gemak zult voelen. Zowel man als vrouw is van harte welkom en je kunt er terecht voor alles op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, wellness en ontharen. 

Walenburgerweg 6a-2

7. Skin Plus 

Eigenaresse Melissa kreeg op jonge leeftijd enorm veel last van acne. Nadat zij van alles had geprobeerd, is ze naar de schoonheidsspecialiste gegaan. Nadat haar huid verbeterde, kreeg ze ook haar zelfvertrouwen weer terug. Dit inspireerde haar zo, dat ze een passie voor huidverzorging en huidverbetering ontwikkelde. Bij Skin Plus zijn ze gespecialiseerd in ontspannen huidverbetering. Ook zijn er diverse acnespecialisten en Dermalogica Experts werkzaam. Skin Plus is dit jaar ook benoemd tot beste schoonheidsspecialist. 

Joliotplaats 27

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door skinplus (@skinplusrotterdam) op

8. Ecobeauté Skincare

Bij Ecobeauté Skincare, gelegen aan de Bergselaan in Rotterdam, wilt eigenaresse Monique iedereen terugbrengen naar zijn of haar innerlijke beauty. Wanneer je hier één van de beautybehandelingen neemt, staat pure aandacht voor jou en je lichaam centraal. Net als de heerlijke koffie en thee die je wordt aangeboden, zijn de producten die Monique gebruikt bij de behandelingen uitsluitend mens-, dier- en natuurvriendelijk. De perfecte match als je gaat voor eco friendly

Bergselaan 287 A

9. House 4 beauty

Deze salon heeft in feite alles onder één dak op het gebied van beauty. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten. Alle experts werken bij House 4 Beauty met hetzelfde doel: de klant de optimale beautybeleving bieden. Wat deze plek uniek maakt is dat het een echt een dagje uit is. Als de kinderen in de kappersstoel zitten, kun je zelf genieten van een massage terwijl je echtgenoot even onder de zonnebank gaat. Hoe praktisch is dat?

Weissenbruchlaan 126

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door House 4 Beauty (@house4beauty.rotterdam) op

10. ELLE & MOI

Toen ik het interieur van deze salon zag, was ik gelijk al fan. Het meubilair en de kleuren geven een warme, huiselijke sfeer. Ben je toe aan een verwenmoment, heb je een leuke avond op de planning staan deze week of wil je gewoon helemaal tot rust komen met een behandeling in een schoonheidssalon? ELLE & MOI is de grootste high-end beautysalon van Rotterdam, waar al je wensen uitkomen. Een schoonheidssalon waar je voor alles terecht kunt; van skincare tot een nieuw kapsel en van massages tot make-up. 

Chris Bennekerslaan 25 B

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ELLE&MOI HIGH END BEAUTYSALON (@ellemoirotterdam) op

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top