Haarverzorging

Dit zijn de 9 beste kapsalons van Rotterdam

Dit zijn de 9 beste kapsalons van Rotterdam

Wanneer je haar niet mooi zit, dan kan dit een grote invloed hebben op hoe lekker je in je vel zit. Goed voor je haar zorgen is een must en de nodige tijd besteden aan je haar stylen kan ook geen kwaad. Een andere basis vormt hoe goed je haar geknipt is. 

Regelmatig je lokken laten bijknippen, laat het er voller en gezonder uitzien. Een kappersbezoekje om de paar weken is dus zeker aan te raden! Ben je op zoek naar de beste kappers van Rotterdam omdat je hier woont of omdat je de stad gaat bezoeken en een knipbeurt nodig hebt? Dan helpen we je graag een handje: of je nou in Rotterdam Centrum, Rotterdam Zuid of Rotterdam West moet zijn.

Dit zijn de beste kapsalons van Rotterdam! (En dit zijn de 11 beste kapsalons van Amsterdam.)

 

Kappers Rotterdam Noord

Hairmitage - Jacob Catsstraat 1
Eén ding is zeker: de kappers van Hairmitage zijn dol op knippen! "We love our work and craft so much that it would be a shame to keep those to ourselves. Right?", staat er op hun website. Toevallig weten wij dat ze er ook nog eens beregoed in zijn.  Een bezoekje aan de kapper saai? Bij Hairmitage is dat niet het geval. Met de nodige dosis humor voor de nodige entertainment en goede muziek vliegt de tijd zo voorbij. 

La Fee Verte Beauty Parlour - Zaagmolenstraat 125
Je weet meteen dat je niet bij een doorsnee kapperszaak binnenloopt als je de deur van La Fee Verte Beauty Parlour opent. Het vintage interieur geeft de ruimte een unieke sfeer en laten de kappers hier nou ook er alles voor overhebben dat jij met jouw droomkapsel naar buiten loopt; of je nou een mooi nieuw kleurtje of een nieuwe lengte wilt voor je lokken. Bij La Fee Verte worden producten gebruikt van Olaplex en Maria Nila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Newgent (@sdn.hair) op

Salon Chez Bar - Philips Willemstraat 38
Wil je gewoon een goede knipbeurt zonder al te veel gedoe? Dan ben je bij Salon Chez Bar aan het goede adres. Eigenaresse Milou heeft als motto 'simplicity is key' en is de enige die aan de lokken van een hoop Rotterdammers mag zitten - met reden natuurlijk. Chez Bar is alleen op woensdag, vrijdag en zaterdag open dus als je geknipt wilt worden dan is het handig om op tijd een afspraak te maken. 

Kappers Rotterdam Centrum

Allurette - Scheepstimmermanslaan 25 A
Op hun website valt te lezen 'Allurette gaat over haar, passie en vakkundigheid' en laat dat nou kloppen als een bus. Deze Rotterdamse kapsalon wordt gerund door Ali en klanten zijn razend enthousiast over de skills van deze kapper. Naast dat de trends nauwlettend in de gaten worden gehouden, wordt ook goed gelet welk kapsel bij jou als persoonlijkheid én de levensstijl die je hebt past. 

Rob Peetoom - Meent 128
Een kapsalonketen waarvan je weet dat het met de kwaliteit altijd goed zit, is Rob Peetom en laat deze nou net ook in Rotterdam te vinden zijn. De bekende kapper is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de hair looks in tijdschriften, kranten en modeshows en ook zijn personeel wordt hier regelmatig voor ingeschakeld. Bij Rob Peetoom kies je voor een kapper aan de hand van hun titel die wordt gegeven aan de hand van ervaring en prestaties. 

Miss Attitude - Jonker Fransstraat 112a
Eigenaresse Lisette komt oorspronkelijk uit het bedrijfsleven maar besloot dat ze iets anders wilde doen uit onvrede over het aanbod van beautysalons: telkens naar verschillende salons voor verschillende behandelingen omdat ze niet blij was met de kwaliteit. Naast dat je bij Miss Attitude terecht kunt voor een mooi kapsel - waarvoor producten van redactiefavoriet Maria Nila worden gebruikt - kun je er ook je wimpers en wenkbrauwen laten behandelen, je nagels laten doen, je huid in de watten laten leggen én een massage krijgen. 

Toni & Guy - Witte de Withstraat 13A
Een fijne internationale kapper die ook een adres heeft in Rotterdam, is Toni & Guy.  Deze keten staat garant voor een frisse hair look dankzij hun personeel dat continu bezig is met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Vanzelfsprekend worden je manen in de watten gelegd met producten van hun eigen merk. Wel zo fijn!

 

Kappers Rotterdam Zuid

= Op de Kaap - Katendrechtsestraat 2
Wil je het liefst alleen kwaliteitsproducten voor je lokken gebruiken op natuurlijke basis? Dan ben je aan het goede adres bij = Op de Kaap. De kapsalon is een lust voor het oog dankzij de telkens wisselende kunstenaars die er hun werk exposeren. Je haar wordt gestyled aan grote tafels zonder spiegels waardoor er een huiselijk sfeer is en de kapper persoonlijker in contact met je staat met als resultaat een mooie hairdo. Klinkt goed, toch? 

Kappers Rotterdam Oost

Sue Salon - Hoogstraat 26 A
De hairstylisten van Sue Salon zijn vakmensen die met topproducten van merken als Olaplex, Kevin Murphy en Redken werken. Passie, service en kwaliteit staan voorop bij deze kapsalon met als resultaat een grote lijst met tevreden klanten. Daarnaast is het fijn dat Sue Salon niet ver uit het centrum ligt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Suesalon (@suesalon) op

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top