Haarverzorging

Dit zijn de 8 beste kapsalons van Utrecht

Dit zijn de 8 beste kapsalons van Utrecht

Persoonlijk vind ik Utrecht één van de mooiste steden van Nederland. Hoog Catharijne is te gek en al die leuke smalle straatjes zijn om verliefd op te worden. Als je binnenkort een kappersbeurt nodig hebt, is het dus de perfecte gelegenheid om er een dagje van te maken en gezellig naar Utrecht te gaan!

Eerder schreven we over de beste kapsalons in Zaandam, Amsterdam en Rotterdam. Utrecht hoort zeker in dit rijtje! 

1. Salon B Utrecht

Alle haarstylisten in Salon B zijn zelfstandige ondernemers en volgens Salon B maakt dat het verschil. De stylisten hebben passie voor hun vak en dat merk je! Het is voor de stylisten van Salon B uiterst belangrijk dat jij de kapsalon verlaat met de best coupe ever! Ben je nog geen 20? Dan krijg je van maandag tot donderdag voor 5 uur 20% korting. Mooi meegenomen!

Minrebroederstraat 13

2. Hairfix

Heb jij last van haarproblemen? Dan zit jij bij Hairfix op de juiste plek! Deze salon en zijn allround stylisten zijn gespecialiseerd in specifieke problemen met je lokken. Je kan ook gewoon binnenlopen voor advies en vragen over je haar of hoofdhuid. Met twee verschillende vestigingen in Utrecht is er plek genoeg bij Hairfix!

Burgem. Reigerstraat 66

Goylaan 66 k

3. Kinky Kappers Utrecht

Klaar voor een edgy look? Sla Kinky Kappers dan niet over. Kinky is al jaren specialist in keluren en hun creatieve stylisten denken met je mee om de best look possible tot stand te laten komen. Zelfs popartiest Khalid was laatst in de kapsalon te vinden en dat zien wij als een héél goed teken!

Amsterdamsestraatweg 218

Nachtegaalstraat 39

Oudegracht 198

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kinki Kappers (@kinkikappers) op

4. Hairdepartment Utrecht

In het centrum van Utrecht vindt je kapsalon Hairdepartment. Zoals de naam al een beetje weggeeft zit je hier met je lokken goed. In de recensies beschrijven mensen Hairdepartment als dé kapsalon van Utrecht. Ook helpt Hairdepartment je met het uitzoeken van de beste producten voor jouw haar, zodat je thuis je haren ook goed kan onderhouden. 

Korte Jansstraat 16

5. Cut & Go

Zelf noemt Cut & Go zich een No Nonsense kapsalon. Ook al hebben we nog nooit van het concept gehoord zijn we nu al fan want wie heeft er zin in nonsense? Met een vriendelijk team van goed opgeleide stylisten staan ze jou van woensdag tot zondag van dienst met de beste kwaliteit kappersbehandelingen. 

 Oudegracht 276

Adelaarstraat 40

6. Maestro

Door het leuke interieur willen wij gelijk een afspraak boeken bij kapsalon Maestro! In hartje Utrecht is Maestro te vinden. Als je een kappersbeurt wilt kan je daar ook een gezichtsmasker bij nemen, dubbel plezier!

Wittevrouwenstraat 36

7. Laurent Salon & Spa

Heb jij zin in een spa dagje maar zijn je lokken ook toe aan een beurt? Bij Laurent Salon en Spa zit je goed! Van hoofdhuidmassages tot facials en manicures, bij Laurent Salon & Spa heb je keuze in overvloed. Je haar zit na afloop natuurlijk ook nog eens geweldig!

Janskerkhof 11

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laurent Salon & Spa (@laurentsalonenspa) op

 

8. Koep by Ken Hutspot 

Ben jij op zoek naar een personalized kappersbeurt of kleursessie? Ga dan naar Koep by Ken. Deze concept store is een kapperszaak met een leuk en minimalistisch interieur. Ook is het een café dus zijn ze bij Koep echt niet te beroerd om een kopje voor je in te schenken! 

Hooghiemstraplein 52

 

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top