Haarverzorging

Dit zijn de 11 beste kapsalons van Amsterdam

Dit zijn de 11 beste kapsalons van Amsterdam

Of je haar goed zit, kan je dag maken of breken. Om je lokken gezond én mooi te houden, is het verstandig om regelmatig een bezoekje aan de kapper te brengen. Ben je op zoek naar een goede plek om je manen onder handen te laten nemen en woon je in de hoofdstad van ons land? Dan delen we graag de beste kapsalons van Amsterdam met je!

Kappers Amsterdam Zuid

The Building - Stadionweg 184
Op zoek naar de perfecte blow-out? Dan ben je bij The Building aan het juiste adres. Zij voorzien iedereen die dat wilt van de perfecte volumineuze coupe maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor een gewone knipbeurt. Komt de naam The Building je bekend voor? Dat kan heel goed. Bij The Building kregen de modellen van RTL5's Curvy Supermodels nieuwe coupes aangemeten. 

Vaeniti - Ceintuurbaan 227
Als je een beetje bekend bent met het influencerwereldje van Nederland, dan ken je vast de naam Charlotte Charpentier wel. Als de vaste kapper van Yara Michels voorziet ze de nu hoofdredactrice van Linda Meiden regelmatig van een frisblonde coupe vol volume. Haarkleuringen zijn dan ook echt haar ding. Gelukkig kun je ook als niet influencer terecht bij Charlotte of één van haar getalenteerde collega's. 

Bubblekid - Ferdinand Bolstraat 145
Houd jij van funky gekleurd haar en wil je de perfecte cut? Dan ben je bij Bubblekid aan het goede adres. Tijdens de knipbeurt word je voorzien van een lekker kopje koffie en draait er chille muziek op de achtergrond. Deze kapsalon is één van de persoonlijke favorieten van Trendalert.

 

Kappers Amsterdam Centrum

Mogeen - Vijzelgracht 31
Bij Mogeen weet je gewoon dat je blij de deur uitgaat. Oprichtster Hester Wernert - Rijn heeft allerlei kappersprijzen in de wacht gesleept en ook haar collega kappers bij Mogeen doen supergoed hun werk (weten wij uit ervaring). De salon is te vinden vlakbij Weteringscircuit en heeft een industriele uitstraling. Ook leuk: bij de salon kun je sinds kort producten van Authentic Beauty Concept kopen, een merk dat mede door Hester werd opgezet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Awards winning Hair salon (@mogeenamsterdam) op

Lysandro Cicilia - Reguliersgracht 95
Als je de reviews leest over Lusandro Cicilia dan moet het wel één van de beste kapsalons zijn van Amsterdam. De haarstylisten nemen echt de tijd voor je en zijn goed op de hoogte van de trends op het gebied van haar van dit moment. 

Kappers Amsterdam Oost

Draagbaar - Sumatrastraat 54
Op zoek naar een coole kapper waar ze gespecialiseerd zijn in het doen van bijzondere kleuringen? Dan zit je bij Draagbaar goed. Bij Draagbaar kun je niet alleen je haar laten doen, het is ook een conceptstore waar telkens wisselende dingen te zien zijn. Van kleding tot kunst: Draagbaar aan de Sumatrastraat is sowieso een bezoekje waard. 

Saskia Galloway - Wittenburgergracht 265A
Deze kapster met ruime ervaring is te vinden op de Oostelijke Eilanden in Amsterdam en heeft een vaste klantenkring. Saskia doet haar best om een groene salon te zijn en is gespecialiseerd in haarkleuringen. Heb haar of hoofdhuid met complicaties? Ook hiermee kan Galloway overweg. 

Kappers Amsterdam West

Geknipte bonen - De Clerqstraat 73HS
Een goede knipbeurt onder het genot van een écht heerlijk kopje koffie? Dat zien wij wel zitten en wij zijn niet de enige. De reviews van deze kapsalon liegen er niet om en daarom een terechte notering in het lijstje van beste kappers in Amserdam. 

The Parlour by Joyce - Bilderdijkstraat 198
Deze kapsalon, die te vinden is op de Amsterdamse Kinkerstraat, wordt gerund door Joyce en zij is gespecialiseerd in krullen. Sterker nog: er zijn klanten die alleen aan haar hun manen toevertrouwen. Ben je op zoek naar een leuke salon in Amsterdam West waar je tevreden naar buiten loopt? Dan moet je bij The Parlour zijn.

 

Kappers Amsterdam Noord

Team Kappers - Waterlandplein 263
Eerlijk is eerlijk: écht goede kappers vinden in Amsterdam Noord is een lastige opgave. Eén plek waar je sowieso goed terecht kunt, is Team Kappers. De vertrouwde keten staat garant voor een bepaalde kwaliteit.

Cosmo Hairstyling - Buikslotermeerplein 170
Net als Team Kappers, is Cosmo een vertrouwde keten. Met kapsalons over heel Amsterdam is er ook eentje in Amsterdam Noord te vinden. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top