Haarverzorging

Deze haarstijlen kun je maken met een clip

Deze haarstijlen kun je maken met een clip

Steeds vaker zie je het voorbij komen: meiden met een clip in het haar. Maar hoe kun je die clip nu leuk stijlen? Lukt het je niet? Geen probleem! We hebben een aantal tips voor je klaarstaan hieronder.

Haarstijlen met een clip

Soms heb je te dik of juist te dun haar waardoor de clip niet mooi in je haren vastzit. We hebben een aantal mooie stijlen gevonden. De een is meer geschikt voor wat dikker of juist wat dunner haar, maar sommige stijlen zijn voor beide soorten haar geschikt. Welke stijl ga jij uitproberen?

Stijl 1: Los

Je haar hoeft niet persé strak naar achteren te zitten met een clip. Je kan een klem ook gebruiken als onderdeel van je haar. Laat je haar dus lekker los om de clip heen zitten. Dat geeft je haar een speels effect.

Stijl 2: Knotje

Een clip kun je natuurlijk gebruiken om je haar omhoog te zetten. Het is heerlijk op een warme zomerdag om je haar uit je nek weg te hebben. Heb je dik haar? Zorg dan voor een extra grote klem. Juist dun haar? Zorg voor een kleinere klem die niet al te zwaar is (het liefst plastic of kunststof). Zodra je iets van een ijzeren haarclip in gaat doen terwijl je dun haar hebt, zakt het uit.

Stijl 3: halve paardenstaart

Eigenlijk maak je deze haarstijl hetzelfde als stijl 2, maar je zorgt dat je de klem wat lager zet, zodat er wat haar uitsteekt. Het lijkt hierdoor alsof je een soort paardenstaart hebt gemaakt met je klem. Dit staat gegarandeerd cute!

Stijl 4: vlecht met clip

Wil je gaan voor chique? Combineer dan een vlecht met een clip. Maak je vlecht to op half je haar en draai de rest naar binnen. Zet de klem erop en tadaa!

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top