Haarverzorging

Zien: de nieuwe korte coupe van Zendaya

Zien: de nieuwe korte coupe van Zendaya

Zendaya heeft sinds een tijdje een nieuwe korte coupe en nu willen wij 'm ook. Eigenlijk alles wat de actrice doet is fashionable en inspirerend - zo ook haar nieuwe kapsel. Fris, chic en het staat haar natuurlijk geweldig. Zelf ook een afspraak maken bij de kapper dan maar?

Zendaya heeft kort haar

Celebrities komen ontzettend vaak in de schijnwerpers met nieuw haar. Of het dan écht haar is of nep, dat weten we niet altijd, maar het is in ieder geval wel heel leuk en inspiring voor onszelf. Zeker als je zelf graag een nieuwe hairdo wil. Deze inspiratie halen we tegenwoordig veel weg bij celebs als Zendaya. De actrice draagt haar haren altijd classy, maar toch modern en 'put together'. En dit 'put together-ness' is nu net waar we naar op zoek zijn in dit nieuwe jaar. Hoe je daarmee begint? Een kapsel à la Zendaya. 

Klassieke bob

We schreven eerder al over de nieuwe haartrend voor 2023 en het lijkt erop dat Zendaya ons advies heeft overgenomen (grapje natuurlijk). De Euphoria-actrice begon er voor het begin van het nieuwe jaar al mee. Voor een zogenaamd FYC Event verschenen Euphoria-acteurs Maude Apatow, Sydney Sweeney en Hunter Schafer en jawel, Zendaya in het Paramount Theatre. Alle actrices zagen er fantastisch uit, maar de korte coupe van Zendaya - die ook medeproducer is van de show - stal toch wel echt de show. 

De haren van Tom Holland's liefje waren kort en lichtelijk gekruld. Hierdoor was te zien dat ze gekozen heeft voor een klassieke bob haircut. Zo blijkt wel weer dat deze celeb een echte trendsetter is...

De tekst gaat verder onder de video. 

Jenna Ortega

De up and coming actrice Jenna Ortega - die je kunt kennen van de megapopulaire serie Wednesday - heeft nu ook gekozen voor een korte coupe. Ze ruilde haar Wednesday Addams-vlechten in voor een Friends' Rachel Green-achtige look en wij zijn fan. Jenna was voorheen vooral te zien met haar prachtige lange haren, maar ook zij leek er zat van te zijn en koos voor een mooie kortere hairdo. Dit kapsel lijkt iets wilder te zijn door de meerdere laagjes die Ortega heeft laten knippen. 

We zijn inmiddels groot fan geworden van beide coupes van deze prachtige celebs, nu moeten we alleen nog kiezen voor welk powerkapsel we dan zelf gaan dit jaar...

Beeld: Getty, Instagram
Deel dit artikel
Back to top