Beauty

Deze festival kapsels wil je proberen tijdens het festivalseizoen

Deze festival kapsels wil je proberen tijdens het festivalseizoen

Grote kans dat jij deze zomer wel naar één of meerdere festivals gaat. De festivalagenda staat namelijk bomvol dit jaar. Daarom kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk, trendy festival kapsel. Met één van deze kapsels krijg jij sowieso alle aandacht op het festival!

Festival kapsel #1 - Glitter

Het wordt een stralende zomer, zelfs als de zon even niet schijnt. Misschien wist je al dat glittersteentjes een beautytrend zijn, maar de glitter mag overal op! Strooi het ook een beetje over je kapsel, bijvoorbeeld een mooie, ingevlochten vlecht, en niemand die jou kan missen.

Festival kapsel #2 - Haaraccessoires

Een leuk festival kapsel hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en veel tijd te kosten. Je kunt ook binnen no time klaar zijn. Alles wat je nodig hebt, zijn wat leuke haaraccessoires zoals bijvoorbeeld vlinderhaarclipjes. Misschien ken je ze nog van vroeger, maar ook nu zijn ze nog heel hip!

Festival kapsel #3 - Kleine vlechtjes

Een ander schattig festival kapsel is dit kapsel met kleine vlechtjes. Dit kunnen twee vlechtjes aan de zijkant van je gezicht zijn, maar je kunt natuurlijk ook even doorgaan en álles vlechten. Of misschien doen jullie dat op het festival uit verveling. Op een hete zomerdag kun je ook kleine vlechtjes combineren met losse knotjes. Staat heel nonchalant, maar who cares? Je kapsel blijft toch niet overeind op het festival.

Festival kapsel #4 - Pastel gekleurd haar

Wil je helemaal uit je dak gaan? Ga dan voor een heel ander kleurtje in je haar! Deze zomer zijn vooral de pastelkleuren helemaal on trend. Je kunt je hele haar pastelroze of pastelblauw verven, maar het kan natuurlijk ook wat subtieler. Kies dan bijvoorbeeld voor een festival kapsel met pastel gekleurde haarplukjes. Let wel op: de pastelkleuren komen het beste uit bij een licht kapsel.

Festival kapsel #5 - Bubble braids

Dit was eerder al een trend, maar ook deze festivalzomer kun je er nog steeds mee over het terrein. De bubble braids (of bubble ponytail) is het perfecte festivalkapsel voor een festivaldag in de volle zon! Je hoeft niet eens per se lang haar te hebben. Voor mensen met kort haar zijn de kleine bubble braids langs het gezicht een optie. Doe de rest van je haar in een hoge staart en je bent klaar om te feesten!

Festival kapsel #6 - Haarsjaaltje

Tot slot hét haaraccessoire van deze zomer: het haarsjaaltje. Vooral op festivals is dit festival kapsel een goede keuze, aangezien het haarsjaaltje meteen je haar beschermt tegen de zon. Inderdaad: ook je haar mag niet te veel zon krijgen. Met het haarsjaaltje kun je vervolgens alle kanten op. Houd je haar lekker los of maak wat vlechtjes aan de voorkant.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top