Haarverzorging

Trend update: de mooiste kapsels van 2019 voor halflang haar

Trend update: de mooiste kapsels van 2019 voor halflang haar

Wij zijn verliefd op halflang haar want het is de ideale lengte wat ons betreft. Niet alleen is het super vrouwelijk omdat je manen je gezicht mooi omlijsten, ook is halflang haar nog lekker vol en gezond in vergelijking tot langere lokken. Maar wat zijn nou de leukste kapsels voor halflang haar voor 2019? 

Wij namen even kijkje bij onze favoriete influencers op Instagram om te zien wat de laatste trends zijn. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een nieuw en korter kapsel of heb je halflang haar en wil je er eens een andere draai aan geven? Kijk dan zeker even hieronder.

 

1. Halflang haar met een slag en speltjes

Chriselle Lim heeft prachtige volle manen van zichzelf en heeft die tot een halflang kapsel laten knippen. Ze varieert een hoop met haar lokken en dit is één van onze favoriete hairdo's van haar: ze heeft er een subtiele slag in gemaakt en haar voorste manen nonchalant vastgestoken met een drietal speltjes (één met de naam van haar oudste dochter). Wat een superleuk kapsel voor halflang haar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chriselle Lim 🌟 임소정 (@chrisellelim) op

2. Halflang haar met een pony met subtiele scheiding

De Spaanse Maria Bernad is wat ons betreft echt hairdo goals. Ze varieert er op los en dit is één van onze favoriete looks van haar: haar manen reiken tot haar schouders en haar dikke pony heeft een subtiele scheiding in het midden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

3. Halflang haar met de nodige 'je ne sais quoi'

Die Franse vrouwen weten als de beste hoe ze nonchalant en toch ook stijlvol voor de dag moeten komen. Sabina draagt haar geblondeerde manen in een casual slag. Ze heeft wel een lange pony maar die is in een middenscheiding gedaan waardoor deze subtiel opgaat in haar manen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sabina Socol (@sabinasocol) op

4. Halflang haar vast in een hoog knotje

De Scandinavische Annabel Rosendahl heeft mooie halflange lokken die ze vaak los draagt of subtiel wegstopt in haar kleding maar dit vinden we toch ook wel een fijn kapsel voor halflang haar: gewoon vast in een hoog knotje. Waarom ingewikkeld doen als het makkelijk kan?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) op

5. Halflang haar dat superstijl gemaakt is en in een middenscheiding gedragen wordt

Aimee Song van Song of Style heeft al superglad haar van zichzelf en dat leent zich perfect voor dit kapsel. Ben jij niet in het bezit van glad haar? Ga dan aan de slag met een stijltang voor dit sophisticated kapsel voor halflang haar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

6. Halflang haar met een halfopgestoken knotje en een pony

Annelaure van Adenorah heeft mooi halflang haar dat ze graag deels opsteekt. Zelf doen? Pak zoveel plukken van de bovenste helft van je haar zodat je een mooie knot kunt maken maar zorg dat je wel nog genoeg lokken onderaan overhoudt. Maak het subtiel vast in een knot en zorg dat je pony, als je die hebt, subtiel langs je gezicht valt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top