Beauty

Dit zijn dé 3 beautytrends van zomer 2022

Dit zijn dé 3 beautytrends van zomer 2022

Van strawberry make-up tot glitters op je gezicht. Deze zomer zien we onwijs veel nieuwe beautytrends. Heb je even wat inspiratie nodig voor een nieuwe make-up look? Dit zijn de beautytrends van zomer 2022 die je echt even wilt proberen. 

Beautytrends zomer 2022 #1 - Strawberry make-up 

De haartrend strawberry blonde is al een tijdje populair, maar nu zien we ook strawberry make-up. Zachte rozige tinten op je wangen dus! Als je van een lieve en schattige look houdt, is dit helemaal jouw beautytrend. Maak je look af met bijpassende oogschaduw en een goede highlighter. Ook een zachtrode lipgloss mag niet ontbreken.

 


Beautytrends zomer 2022 #2 - Knalroze

Ken je de tijd nog waarin knalroze lipstick populair was en iedereen Candy Yum Yum van MAC op haar lippen smeerde? Die trend lijkt een beetje terug te keren. We zien namelijk onwijs veel knalroze in beautyland. Het begon bij Rihanna, die een knalroze jas droeg en later roze make-up, en sindsdien is het all pink (zelfs bij roze jurken!) Van lipstick tot blush. Hoe feller, hoe beter.

Beautytrends zomer 2022 #3 - Glittersteentjes op je gezicht

Niet alleen de glitter spijkerbroek is populair als fashiontrend, we zien ook steeds meer glitter in beautyland. Vooral glitterige steentjes op je gezicht plakken is onwijs populair en perfect voor een festival. We spotten ze al bij influencers op Coachella, die de trend hebben overgenomen uit de hitserie Euphoria.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top