Fashion

Met deze accessoires wil je tijdens het festivalseizoen gezien worden

Met deze accessoires wil je tijdens het festivalseizoen gezien worden

Het festivalseizoen is hier! Eindelijk na twee jaar mogen we weer feesten op een festival. Maar je outfit moet er dan natuurlijk wel op en top uitzien. We bedoelen; het mag weer, dus jij mag ook weer gezien worden! Daarom hebben we de leukste accessoires voor het festivalseizoen op een rij gezet voor je.

Festivalaccessoires 2022

Het is natuurlijk leuk om een opvallende bril te dragen op een festival. De kleur oranje bijvoorbeeld! Daarbij zijn dit soort brillen helemaal in dit jaar.

Oranje zonnebril, ASOS | €12,99

Om nog even bij de brillen te blijven: deze hanger is voor om de pootjes van je zonnebril. Dit staat toch té enig?

Zonnebrilkoord, Myjewellery | €19,99

Een statement bag kan natuurlijk niet ontbreken. Dit soort tassen zoals hieronder maken je outfit cht compleet. Natuurlijk zijn deze tassen er ook in andere kleuren!

Bageuttetas met krokodillenprint, NA-KD | €46,95

Dit soort hoofddoekjes zie je steeds vaker bij influencers. De doekjes kunnen als sjaaltje gedragen worden of als hoofddoekje. Perfect voor je volgende buitenfestival! Het staat leuk en het is ook nog eens extra bescherming tegen de zon.

Hoofddoek met monogramprint, ASOS | €15,99

 

Mocht je een crop-top aan hebben op je volgende festival, hebben we iets voor je: een buikriem! Deze riemen zijn mega leuk en maken een extra statement aan je outfit. Vooral de kleur goud staat mooi om de buik!

Goude buikkettingen, ASOS | €9,99

Nog pzoek naar een gave riem? De riemen met gaatjes uit de jaren negentig zijn weer helemaal in. Je kunt gaan voor een grote, stevige riem of een riem zoals hieronder.

Statement riem, Myjewellery | €24,99

Als laatste tip/accessoire hebben we een cowboyhoed geselecteerd. Waarom? Omdat deze hoeden helemaal passen bij het festivalseizoen. Vooral op festivals die buiten zijn, staat dit hoedje je mega leuk.

Hoedje in crémekleur, ASOS | €18,99

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top