Haarverzorging

Dit zijn de 6 beste kapsalons van Zaandam

Dit zijn de 6 beste kapsalons van Zaandam

Wist je dat mensen binnen 10 seconden nadat ze je ontmoeten al een mening over je hebben gevormd? Reden genoeg om herhaaldelijk een bezoekje aan een kapsalon te brengen. Je kapsel is immers één van de dingen waarmee je die eerste indruk vormgeeft.

Ben jij op zoek naar kappers in Zaandam die kwaliteit leveren? Wij zetten de beste voor je op een rij. 

SOKO - Westzijde 142

SOKO is verkozen tot de leukste kapsalon van Zaandam en dat is niet zo gek. Het team van SOKO ontwikkelt zichzelf voortdurend door nieuwe technieken te leren als het gaat om knippen en kleuren. Alle producten die SOKO in de kapsalon gebruikt en verkoopt zijn parabenen en sulfaat vrij. Hello healthy hair!

Cosmo Hairstyling Zaandam - Rozengracht 12

Cosmo Hairstyling Zaandam is helemaal hair aware. Het team van deze veelzijdige kapsalon heeft als ambitie om het maximale uit jouw haar te halen! Hoe ze dat doen? Ze volgen trends op de voet en houden ontwikkelingen op het gebied van kleuring en verzorging elke minuut van de dag bij. Ze noemen zichzelf ook niet alleen jouw kapper, maar jouw persoonlijke hair guru of haarfluisteraar. Hoe je het ook wendt of keert, kapsalon Cosmo Hairstyling Zaandam is zeker een bezoekje waard. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door cosmohairstylingzaandam (@cosmohairstylingzaandam) op

Time for Hair - Zilverschoonplein 21 

Its Time for Hair! In deze moderne kapperszaak biedt een team aan ervaren kappers diverse haarbehandelingen aan. Ze houden al hun kennis up to date door cursussen en bijscholingen te volgen. Ook doen ze aan giveaways en zoeken ze regelmatig modellen voor nieuwe cursussen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TIME FOR HAIR (@timeforhairzaandam) op

Hair4u - Oostzijde 17 

Hair4u is sinds 2002 een kapsalon waar jij je lekker kan ontspannen. Een bezoek aan deze kapperszaak is even ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven. De kappers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en vertalen dat naar het perfecte kapsel voor jou. 

Sissers Haarverzorging - Kepelstraat 56 – 58 

Ook Sissers Haarverzorging belooft meer dan alleen een fresh coupe. Bij Sissers draait het om de klanten. De stylisten zijn pas tevreden als klanten met een big smile de deur uit lopen. Met dertig jaar ervaring is deze kapsalon echt een begrip in Zaandam en omstreken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sissers Haarverzorging (@sissershaarverzorging) op

Hollywood Dream - Rustenburg 96

Kapsalon Hollywood Dream bestaat al twintig jaar in Zaandam. Deze zaak is een echte all-rounder waar iedereen met elk soort haartype welkom is. Het team van Hollywood Dream is vaak backstage bij events te vinden waar de kappers ervaring opdoen en trends bijhouden. Become a star dankzij kapsalon Hollywood Dream!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top