Haarverzorging

Haartrends die nu populair zijn

Haartrends die nu populair zijn

Als je van plan bent een nieuwe haarstijl uit te proberen en inspiratie zoekt, ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn een aantal haartrends van najaar 2023.

Haartrends najaar 2023

Haartrends veranderen voortdurend en ook aankomend seizoen zijn er weer verschillende nieuwe stijlen te ontdekken. Sommige zomertrends nemen we mee het najaar in en anderen zie je misschien voor het eerst voorbijkomen. Dit zijn ze:

Low bun

De lage knot is terug van weggeweest. In tegenstelling tot de bekende hoge knot, kiezen velen dit seizoen voor een meer ingetogen stijl door hun haar laag op hun nek vast te maken. Deze haarstijl is niet alleen chic, maar biedt ook het voordeel dat je het wassen van je haar nog een dag kunt uitstellen.

Lage zijscheiding

Een kleine verandering kan een groot verschil maken, dat bewijst deze trend. Door je haar simpelweg aan de andere kant te dragen en te kiezen voor een lage zijscheiding, kun je een moeiteloos een elegante, frisse look creëren. Het gaat hierbij om een zijscheiding die bijna tot aan je oor reikt.

Lange bob

De lange bob is terug van weggeweest en staat centraal in de kapseltrends van najaar 2023. Vraag je kapper om speelse lagen of één lengte: beide is een optie. Gebruik een föhnborstel om een subtiele curve te bereiken, want dit is een kenmerkend aspect van de look. Met haar dat tot je schouders reikt kan je al een lange bob creëren.

Bedhead

Voor degenen die niet al te veel tijd willen besteden aan hun haar, is er goed nieuws! De 'bedhead' look is een trendy keuze voor najaar 2023. Deze relaxte stijl doet vermoeden dat je net uit bed gestapt bent, zoals de naam al zegt. Het ziet eruit als lang en warrig haar. De bedhead look heeft wat weg van de beachy waves, maar dan met een messy uitstraling.

Meer lezen: Meer glans in je haar met deze 7 tips

Retro look

De retro look is een knipoog naar de 90's en staat garant voor een levendige uitstraling. Dit kapsel kent een gelaagde structuur van verschillende lengtes en een speelse pony. Het is een gewaagd kapsel om te dragen.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top