Beauty

Dit zijn de 10 beste wenkbrauwsalons in Rotterdam

Dit zijn de 10 beste wenkbrauwsalons in Rotterdam

Zin om die twee vriendjes boven je ogen te verwennen? Al eerder schreven we over de beste wenkbrauwsalons in Amsterdam. Mag de hoofdstad niet helemaal op je route liggen, no problem! In Rotterdam kan je ook prima terecht voor de beste brow behandelingen.

De meeste beautysalons weten tegenwoordig echt wel dat onze wenkbrauwen superbelangrijk zijn. Er schieten meer en meer wenkbrauwsalons in Rotterdam uit de grond dan paddenstoelen en je hoort ons echt niet klagen!

1.  The Brow Bar

Eigenaresse Thao Quach is doof geboren en kan pas sinds haar 17e horen door een implantaat. Doordat haar ogen voor een groot deel van haar leven haar belangrijkste zintuigen waren, maakte Thao van mooie ogen haar specialiteit. Bij The Brow Bar ben je dus zeker aan het juiste adres als het gaat om je wimpers en wenkbrauwen!

Veerlaan 21A

 

2. Beautyhouse Rotterdam

In Beautyhouse Rotterdam heb je een nagelstudio, beautysalon en wenkbrauwsalon. Perfect voor een all round dagje dus! Er zijn genoeg wenkbrauwspecialisten te vinden die jou het perfecte advies en de perfecte brow kunnen geven. Je hoeft geen afspraak te maken dus je kan zo binnenlopen!

Korte Hoogstraat 18

3. My Browbar Rotterdam

Uit het huis van Yvette Moerkerken, eigenaresse van My Browbar Rotterdam, loop je gegarandeerd weg met de perfecte wenkbrauwen. Van henna tot lashliften naar waxen, niks is te gek bij wenkbrauwsalon My Browbar Rotterdam. 

Kimbrenoord 24

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door mybrowbarrotterdam (@mybrowbarrotterdam) op

4. Backstage Brows

Het team van Backstage Brows weet maar al te goed hoe belangrijk wenkbrauwen zijn. Ze liften je ogen en verdienen zeker speciale aandacht! Wenkbrauwsalon Backstage Brows houdt altijd de nieuwste trends bij maar vinden de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen ook super belangrijk. Ze zijn van mening dat geen enkele wenkbrauw hetzelfde is en daar zijn wij het roerend mee eens! 

Binnenrotte 121

5. LashV Beauty

Bij wenkbrauwsalon LashV Beauty kan je voor van alles terecht! Shapen, epileren, trimmen en verven zijn no biggie bij LashV. 

Westzeedijk 473

6. Ingebrows Rotterdam

Het gaat ontzettend goed met wenkbrauwsalon Ingebrows, binnenkort openen ze ook een vestiging in New York! Het team snapt heel goed dat we allemaal zoveel aandacht besteden aan onze wenkbrauwen. Met mooie wenkbrauwen krijgt je zelfvertouwen de beste boost ever en Ingebrows staat te popelen om je daarbij te helpen (zelfs aan de andere kant van de oceaan). 

Meent 128

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door INGEbrows (@ingebrows) op

7. The Wax Bar

Bij The Wax Bar kan je zo'n beetje elk deel van je lichaam laten waxen. Ook je wenkbrauwen! Wil jij je wenkbrauwen gewoon wat strakker maken en de rest zelf doen? Dan ben je met de ervaring van het team in The Wax Bar aan het juiste adres. Tip: ben je student? Dan is het dubbel feest bij The Wax Bar! Toon je collegekaart en krijg van maandag tot en met vrijdag 20% korting!

William Boothlaan 17A

8. Miss Attitude

Miss Attitude is een high end schoonheidssalon in hartje Rotterdam. Ook gebruiken ze zo min mogelijk producten die getest zijn op dieren. Je kan voor wenkbrauwbehandelingen tot massages terecht bij Miss Attitude en dit is niet zomaar. De eigenaresse vond het hoog tijd voor verandering als het ging om beautysalons, er was geen enkele plek waar je voor alles terecht kon. Miss Attitude paste dus perfect tussen het rijtje! 

Jonker Fransstraat 112a

9. Sophie's World

Haar klanten zijn dol op haar en beschrijven de salon als de place to be voor je wenkbrauwen. In Sophie's World staan je wenkbrauwen en wimpers centraal!

Ernest Groosmanplein 6

10. Lobelle Nail's & Lashes

De naam zegt het al, Lobelle Nail's & Lashes is de perfecte tussenstop als je een leuke avond voor de boeg hebt. Je nagels, wimpers en wenkbrauwen worden zorgvoldig onder handen genomen. Ook zou ik regelmatig de website van Lobelle Nail's & Lashes blijven checken. Er is korting in overvloed!

Mariniersweg 68a

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top