Beauty

Dit zijn de 10 beste wenkbrauwsalons in Amsterdam

Dit zijn de 10 beste wenkbrauwsalons in Amsterdam

Sommige zeggen dat je wenkbrauwen 90% van je selfie zijn. Of dat echt zo is, weten we natuurlijk niet. Wel is het zo dat wenkbrauwen tegenwoordig misschien wel het belangrijkste onderdeel van je gezicht is. Logisch dat er in onze capital city zoveel aandacht aan je wenkbrauwen wordt besteed. 

Wil je microbladen of waxen eromheen? Bij de meeste salons in Amsterdam is er genoeg aandacht voor je brows. Er zijn zelfs salons die zich enkel specialiseren in wenkbrauwen. "Welke?" vraag jij je nu af. Nou: we've got the list!

1. Mrs. Highbrow

Wist je dat jij je wenkbrauwen ook kan kleuren met henna? Het goedje blijft tot ongeveer 5 weken zitten en laat tot ongeveer een week een schaduw achter, zodat je die tijd geen make-up op hoeft. Henna is ook nog eens veel gezonder voor je wenkbrauwen. Dit en vele andere behandelingen zijn de specialiteit van de browbar Mrs. Highbrow. Klaar met een treatment? Dan kan je in de winkel of online de beste producten voor je browsaanschaffen. Zo heb je tussen behandelingen door nog steeds perfecte wenkbrauwen. 

Van Woustraat 79

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mrs.Highbrow Amsterdam (@mrshighbrow) op

2. Akasha Spa

Deze browbar zit midden in een fijne spa, dubbel plezier toch? Bij Akasha Spa worden alleen biologische verf en producten gebruikt. Perfect als je een gevoelige huid hebt. Voor een natuurlijke look met natuurlijke producten ben je hier dus aan het juiste adres! Misschien ben je aan het einde van de behandeling zelfs nog wat tot rust gekomen in deze multifunctionele spa. 

Paulus Potterstraat 50

3. I Contour Beauty

Van massages en rugreinigingen tot facials. Bij I Contour Beauty lijkt niks te gek. Voor minder dan twee tientjes kan jij je wenkbrauwen laten verven en voor drie tientjes heb je het hele pakket. Een prima deal bij I Contour Beauty!

Marius Bauerstraat 233 A+B

4. iBrowBar

Ben je nog op zoek naar je ideale look of wil je deze graag verbeteren? Dan zit je bij iBrowbar op de juiste plek. Het team van iBrowbar weet precies hoe ze je wenkbrauwen het best bij je gezicht kunnen laten passen. De wenkbrauwsalon is ook telkens op zoek naar de meest naar de meest 'eerlijke' en gezonde producten voor je brows. 

Willemsparkweg 160

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door iBROWBAR AMSTERDAM (@ibrowbar_nl) op

5. &Brows

Bij &brows draait het echt om je wenkbrauwen. Voor een paar tientjes heb je geweldige wenkbrauwen en voor nog tien euro krijg je er nog een facial bij! De salon is 7 dagen per week open en zelfs in de late uurtjes ben je welkom in de browbar. Ideaal voor the working woman!

Kanaalstraat 104

6. Brow and Wax house

De Italiaanse eigenaresse van Brow and Wax house, Anna Maria Carrillo, vindt dat er voor iedereen de perfecte browshape bestaat. Samen met vaste klanten werkt ze dan ook aan het perfectioneren van de wenkbrauwen. Anne Maria heeft haar eigen wax-techniek: klanten beschrijven dat haar methode weinig pijn met zich meebrengt en uitslag en bultjes minimaliseert. 

Weteringstraat 29

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door your Brow and Wax Specialist (@browandwaxhouse) op

7. House of V

Brow power, dat is waar het bij de salon House of V om gaat. Wil je donkere wenkbrauwen of zeer naturel? Bij deze browbar kan het niet misgaan! Daisy Molenaar, eigenaresse van House of V, heeft al meer dan vijf jaar ervaring met wenkbrauwshapen. Met het motto "ieder persoon heeft zijn eigen stijl en wensen" is iedereen welkom in deze browsalon. 

Van Baerlestraat 112-2

8. Browtiful

De naam zegt het al, deze salon verlaat je sowieso met beautiful brows. Browtiful is niet alleen een browbar maar ook een beautysalon waar er voor bijna alles een behandeling te vinden is. Browtiful werkt met de nieuwste technieken zodat het nu nog makkelijker is om de beste versie van jezelf te onthullen. Browtiful gelooft dat schoonheid een gevoel is en geen kenmerk, we could not agree more

Gentiaanstraat 11

9. Browbarber

Wil je experimenteren met je wenkbrauwen? Ga dan naar de Browbarber. Hier kan je van alles uitproberen zoals bijvoorbeeld de ombre brow. Bij deze techniek speel je met kleuren van je wenkbrauwen zodat je deze nog natuurlijker en strakker kan maken. De eigenaresse Iris heeft echt aan alles gedacht. Met het retro interieur wil je zo even naar binnen stappen om wat platen te luisteren, wat te drinken en je wenkbrauwen te laten doen. 

Ruysdaelkade 71

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE BROWBARBER Amsterdam (@thebrowbarber) op

10. Babassu 

Waar de meeste salons zich specialiseren in andere behandelingen zoals bijvoorbeeld threading, concentreert Babassu zich vooral op waxen. Dit doen ze volgens de Anastasia methodes, een geweldige browartist die door heel Hollywood word geboekt. In plaats van de Anastasia hars word er Babassu hars gebruikt. Net als veel salons doet Babassu veel behandelingen en kan je er werkelijk voor van alles terecht!

Cornelis Schuytstraat 40

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babassu Beauty (@babassubeauty) op

Heb je het niet zo met browsalons en doe je het liever zelf? Dan zijn dit dé 6 tips die je nodig hebt als je wat vollere wenkbrauwen wilt kweken!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top