Wenkbrauwen

Binnen een minuut volle wenkbrauwen met dit product

Binnen een minuut volle wenkbrauwen met dit product

Eyebrows on fleek! Willen we dat niet allemaal? Helaas is niet iedereen gezegend met perfecte wenkbrauwen. Ook hier op de redactie hebben we te maken met behoorlijk wat wenkbrauwprobleempjes. De één vindt haar wenkbrauwen te onopvallend, de ander heeft te veel haartjes weggeplukt tijdens het epileren en weer een ander wil meer volume. Gelukkig is er nu één product dat al deze eerder genoemde problemen oplost!

De Brow Precise Fiber Filler, de nieuwste wenkbrauwmascara van Maybelline, heeft een speciale gelformule met zogenoemde kleurvezels. Deze super dunne vezeltjes, die zo klein zijn dat je ze op de foto bijna niet ziet (even goed kijken dus) beloven je wenkbrauwen meer volume en een natuurlijke kleur te geven. Daar zit wat in, want sommige wenkbrauwen kunnen best wat extra haartjes gebruiken. Wij namen de proef op de som en gingen aan de slag met de wenkbrauwmascara. Want welke wenkbrauwproblemen lost dit product nou op? Bekijk onze before en after foto's hieronder!

maybelline brow precise fiber fillerbrow precise volumizer

Probleem: dunne wenkbrauwen

In de jaren 90 te veel haartjes weggeplukt of ben je gewoon geboren met dunne wenkbrauwen? Dan kun je met deze speciale mascara je wenkbrauwen net wat meer 'body' geven. De toegevoegde vezels verlengen en verdikken je haartjes namelijk, waardoor je wenkbrauwen voller lijken. Een heel fijn reddingsmiddel als je schoonheidsspecialiste te veel haartjes heeft weggeplukt! Daarnaast kunnen ook eventuele gaatjes in de wenkbrauwen worden opgevuld met de vezels.

soft brown mayelline

Probleem: lichte wenkbrauwen

Meiden met rossig of lichtblond haar hebben vaak ook lichte wenkbrauwen. Bijtekenen met een wenkbrauwpotlood kan in dat geval wat scherp ogen en dus biedt de Brow Precise Fiber Filler de uitkomst, aangezien deze wenkbrauwmascara de wenkbrauw een subtiele kleur geeft. Het product is er in drie kleuren. De kleur 'dark blonde' is perfect voor blondines, 'soft brown' voor meiden met donkerblond tot bruin haar en 'deep brown' voor meiden met donkerbruin tot zwart haar.

dark blonde maybelline

Probleem: wenkbrauwen zonder volume

Wil je volumineuze wenkbrauwen à la Gigi Hadid creëren maar hebben jouw wenkbrauwhaartjes weinig volume? Ook dan zit je met dit product goed. De wenkbrauwmascara heeft namelijk een speciale gelformule die je brows niet alleen meer kleur en volume geeft, maar ook goed in model houdt. Met het lepelvormige borsteltje kun je de haartjes iets omhoog kammen voor een nog intensere look. Hoe je de mascara precies gebruikt? Dat lees je hieronder.

deep brown maybelline

How to

1. Veeg met het topje van het borsteltje langs de opening van het flesje om overtollige mascara te verwijderen. Dat zorgt ervoor dat je zometeen preciezer te werk kunt gaan.

2. Start aan de binnenzijde van de wenkbrauw en werk met korte, opwaartse bewegingen naar buiten. Je bepaalt zelf of je voor een extreme look gaat waarbij je jouw wenkbrauwhaartjes ver omhoog borstelt, of voor een meer natuurlijke blik.

3. Herhaal de vorige stap totdat je het gewenste effect hebt behaald. Zo kan iedereen voortaan met volle wenkbrauwen door het leven!

Ga jij de Brow Precise Fiber Filler uitproberen?

Deel dit artikel
Back to top