Wenkbrauwen

Bold Brows: dé wenkbrauw trend van dit seizoen

Bold Brows: dé wenkbrauw trend van dit seizoen

Superdun, dik, medium, borstelig, superstrak; als er iets is dat veel aan verandering is onderheven, dan zijn het de wenkbrauwen wel. Het verbaast ons daarom ook niet dat er weer een nieuwe wenkbrauwtrend is opgestaan; Bold Brows. Je wenkbrauwen mogen gezien worden dit seizoen!

Bold Brows

De sleutel tot Bold Brows is dat de wenkbrauwen nonchalant moeten ogen. Eigenlijk alsof je er amper tijd aan hebt besteed en vooral niet teveel geëpileerd hebt. De huidige nonchy eyebrow princess is Cara Delevigne, maar weet je nog Brooke Shields? De échte wenkbrauwkoningin van vroeger! Menig vrouw zou nu een moord doen voor haar wenkbrauwen. Cara en Brooke zijn dan ook grote wenkbrauw-inspiratiebronnen. Inmiddels zijn er meer celebs die de Bold Brows rocken en ook op Instagram zien we dat je met een dun streepje stiekem niet meer meetelt.

Hoe ga je te werk?

Wil jij je wenkbrauwen ook stylen conform de nieuwe trend? We’ve got you covered! Zo ga je te werk:

1. Shapen - Breng de wenkbrauwen eerst in model met een wenkbrauwborstel, door de haartjes omhoog te borstelen. Steken sommige haren ietwat uit? Dat is niet erg. Sterker nog, dit hoort bij de Bold Brows. Mocht er ergens toch een verdwaalde haar zitten - als in, te ver verwijderd van de wenkbrauwvorm - haal dit dan weg met een pincet. Zo voorkom je een onverzorgde look.

2. Inkleuren - Kleur de wenkbrauwen lichtjes in met een daarvoor bestemd product. De nieuwe Brow Drama Pomade Crayon van Maybelline geeft kleur en fixatie in één beweging. Door vorm van de ‘stift’ is het uitermate geschikt om het effect van de volle nonchalante wenkbrauw te creëren.

3. Fixeren - in principe is extra fixatie niet nodig omdat je dat al hebt gedaan met de Brow Drama Pomade. Maar mocht je het toch prettig vinden, maak dan gebruik van de Brow Drama wenkbrauwmascara van Maybelline. Hiermee blijven je wenkbrauwen nóg langer in model. Tip: heb je al flawless brows van jezelf en wil je ze alleen een beetje in model brengen? Dan is deze wenkbrauwmascara ook perfect voor jou! In een handomdraai de perfecte bold brows, supermakkelijk toch?

Mocht je niet gezegend zijn met een volle bos wenkbrauwen, er schijnt een wondermiddel voor te zijn. Je leest hier wat dit is. Anyway, wedden dat jouw brows helemaal on fleek zijn met de bovenstaande tips?

Beeld: Instagram, Maybelline, Priscilla
Deel dit artikel
Back to top