Lipstick

7x waarom hij jou mooi vindt met rode lippen

7x waarom hij jou mooi vindt met rode lippen

Aanstaande zondag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, een kaartje of een romantisch etentje. Vroeger draaide deze dag om anonieme liefde, maar de nadruk is steeds meer op liefde in het algemeen komen te liggen. Ga jij uiteten met jouw lieve man of heb je een date met een nieuwe vlam? Boost your confidence en draag rode lipstick! 


Volgens een studie van de Universiteit van Manchester zijn lippen het meest aantrekkelijke deel van het vrouwengezicht voor mannen. Wetenschappers ontdekten dat een man bij de eerste tien seconden van de eerste ontmoeting met een vrouw, meer dan de helft van de tijd naar haar mond staart. Als ze rode lipstick op heeft, is het nog moeilijker voor hem om weg te kijken en loopt dit op tot wel 7,3 seconden.  

7x waarom hij jou mooi vindt met rode lippen
Waarom hij gek is op
jouw rode lippen

Nu we weten dat rode lippen de aandacht van mannen trekken, willen we natuurlijk weten wáárom. Waarom vindt hij jouw rode lippen zo aantrekkelijk? Vrouwen met rode lippen zijn...

1. Zelfverzekerd. Het dragen van rode lipstick vraagt om de nodige zelfvertrouwen. Je weet dat mensen zullen (om)kijken, maar who cares want je weet dat je er geweldig uitziet. Je durft jezelf te laten zien en iedereen weet dat een zelfverzekerde vrouw onweerstaanbaar is.

2. Verzorgd. Het dragen van rode lipstick vraagt om dedication. Hoe netjes je het ook hebt aangebracht en hoe goed de lipstick ook blijft zitten, het moet soms even bijgewerkt worden. Onder die onweerstaanbare rode lippen vallen namelijk niet de lipstickrestjes of de vervaagde kleur aan het einde van de dag. Conclusie: dit kan dus alleen wanneer je een verzorgde vrouw bent.

3. Classy.  Je vindt het belangrijk om je mooi te voelen, zonder teveel make-up te dragen, maar met een statement rode lipstick kom je toch heel professioneel en elegant voor de dag. 

4. Hard to get. Wanneer een vrouw rode lipstick draagt, betekent het dat ze niet heeft nagedacht over of ze wel of niet gezoend wordt aan het eind van haar date. Ze plant niets van te voren en mocht het gebeuren, dan kan het haar ook niets schelen waar de lipstick heengaat. 

5. Power. Hoewel mannen graag het gevoel hebben dat ze de sterkere zijn, vinden ze het stiekem heel erg fijn als een vrouw onafhankelijk is. Rood straalt kracht uit; deze vrouw kan haar eigen boontjes doppen. 

6. Sexy. Rode lippen hebben iets sensueels. Waarom? Tja, dat is een onderwerp voor een andere keer. Maar feit is dat de kleur rood geassocieerd  wordt met sexy en speels. Het was niet voor niets de favoriete lipkleur van Marilyn Monroe. ;)  

7. Liefde. Als laatste is rood de kleur van de liefde en daar verwijst het dan ook naar. Perfect voor Valentijnsdag. Let love rule!

11 redenen waarom hij jou mooi vindt met rode lippen 11 redenen waarom hij jou mooi vindt met rode lippen

Lip Palette

Rode lipstick staat in principe iedereen, maar bij de één staat een felle rood prachtig en bij de ander een donkere dieprode lipstick beter. Dit is afhankelijk van de ondertoon van de huid en de haarkleur. Maar waarom zou je genoegen nemen met één lipstick als je ook zes tinten in één palet kunt gebruiken? En als je ze kunt combineren?

Met het nieuwe Color Riche Lip Palette heb je namelijk 6 tinten rood -zowel mat als glanzend- in één super de luxe doosje. De lipsticktinten hebben een zachte crèmetextuur met een plantaardige olie formule die de lippen ook gelijk verzorgt. De nuances zijn gekozen op basis van de meest iconische Color Riche lipsticktinten, waarmee je meerdere looks kunt creëren. Je kunt verschillende tinten mixen, maar natuurlijk ook één enkele tint aanbrengen.


Tip: breng een donkere tint aan de buitenkant
en blend een lichtere tint op het midden
van je boven,- en onderlip. Op die manier
lijken je lippen iets voller. 

Het bijbehorende kwastje zorgt ervoor dat de lipstick prachtig en professioneel aangebracht kan worden, zoals de make-upartiesten het doen. Het formaat zorgt ervoor dat je het palet gemakkelijk meeneemt in je handtas. Bovendien is het chique, luxe doosje een echte beauty musthave. Hebben? Het Color Riche Lip Palette is €19,99 en het palet is er ook in nude!

7x waarom hij jou mooi vindt met rode lippen

Tip: Is jouw vriend bang voor lipstick?
Check dit artikel over de Longlasting lipsticks van l'Oréal Paris.
Deze lipsticks gaan geen kant op en overleven
zelfs een zoenpartij!

 


Wat ga jij doen met Valentijnsdag? Ga jij voor een red lip?

Deel dit artikel
Back to top