Lipstick

Dit is de juiste nude lipstick voor jouw huidtint

Dit is de juiste nude lipstick voor jouw huidtint

Nude lipstick; het was de nummer één lipstick kleur van 2016 en wij zijn voor altijd - ja, dat weten we nu al ;) - fan. Maar de juiste tint vinden is zo makkelijk nog niet. Ga je te donker, dan lijkt het alsof je bruine lippen the bomb vindt. Kies je voor een te lichte variant, dan lijk je zo uit een scene van The Living Dead te zijn gestapt. But no panic, we helpen je een handje! 


1. Very fair tone

Heb je een zeer blanke melkachtige huid? Probeer dan een zachte babyroze tint. Een kleur die neigt naar beige kan het effect van een lijk geven. Dat wil je absoluut niet!


2. Fair skin

Een blanke huid vraagt om een roze-beige nude lipstick voor een fris uiterlijk.


3. Warm olive

De beste nude tint voor een olijfkleurige huid met een warme ondertoon; een caramel-toned beige lipstick die donkerder is dan je huidkleur. Zo komt de warmte van jouw huidtint nog mooier uit.


4. Cool olive

Heb je een olijfkleurige huid met een koele ondertoon, dan heb je nog meer mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een lichte nude of een donkerdere variant zonder dat je lippen wegvallen.


5. Caramel

Ook de caramel ladies kunnen veel kanten op; beige of roze tonen, het kan allemaal. Maar let op, ga niet té licht. Dat kan namelijk een metallic in plaats van nude effect geven.


6. Dark

Heb je een donkere huidkleur? Probeer dan eens een nude lipstick met bronzen tint. Wedden dat het je prachtig staat? Ook voor jou geldt trouwens, niet té licht.

Jouw toilettas kan vast aangevuld worden met nog een nude lipstick - wij zijn van mening dat je er nooit genoeg van kunt hebben. Je shopt hieronder onze favorieten!

Beeld: Instagram @maybelline
Deel dit artikel
Back to top