Fashion

Emily Ratajkowski poseert helemaal naakt op het strand

We kennen Emily Ratajkowski allemaal door de Blurred Lines video van Robin Thicke en weten dus dat het model niet bang is voor een beetje naakt. Deze keer laat ze opnieuw niet veel aan de verbeeldingen over! Ze poseerde namelijk fully nude tussen de rotsen tijdens een vakantie in Mexico.

Wie de beauty volgt op Instagram weet dat Emily graag haar geweldige figuur showt, maar waarschijnlijk is deze foto tot nu toe wel de blootste van allemaal! De knappe brunette postte een foto op Instagram waarbij ze poedelnaakt maar sierlijk tussen de rotsen lag op een Mexicaans strand. De caption luid “La Sirena”, wat zeemeermin betekend in het Spaans. 

 

La Sirena

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Ondertussen is Emily nog altijd hard aan het werk aan haar modellencarrière én is ze niet weg te slaan van het witte doek. Zo kwam ze voor in de film Gone Girl en zal ze dit jaar te zien zijn in de film 'Cruise and in Darkness'. Daarnaast kwamen we haar laatst ook nog tegen in de nieuwste netflix serie Easy.

Dit is nog niet alles dat Emily recentelijk aan haar CV mocht toevoegen. Met nét iets meer kleding aan haar lijf dan haar naakte strandfoto paradeert de brunette in sexy lingerie door de straten van New York terwijl ze haar hond uitlaat. Natuurlijk niet zomaar, dit is voor de allernieuwste lingerielijn van DKNY, #GoodMorningDKNY. Op de website zijn er ook meerdere campagne foto’s te zien van het model. Benieuwd? Bekijk de video hieronder en scroll nog verder voor een aantal campagnebeelden.

Beelden: Emily Ratajkowski voor DKNY

Deel dit artikel
Back to top