Fashion

Doutzen en Lara Stone naakt op jubileum nummer van Nederlandse Vogue

Je denkt misschien: “naakt”? Is dat niet wat overdreven? Nou, dan heb je de foto’s nog niet gezien. Dutchies Doutzen Kroes en Lara Stone staan namelijk poedelnaakt op de cover van de allernieuwste uitgave van de Nederlandse Vogue. En dan bedoelen we ook écht compleet zonder kleren. 

En het is niet zomaar een foto, hij is ook nog eens super intiem. De Brabantse Lara en Friese Doutzen gingen samen met de billen bloot voor het vijfjarige bestaan van de Nederlandse Vogue. Beroemde fotograaf Mario Testino en de twee modellen zelf zien er echter geen seksualiteit in, ze vinden het eerder sensueel. 

“Ik vond het heel erg sensueel en innemend, eigenlijk meer als twee zussen die van elkaar houden. In deze wereld waarin we allemaal zo hard zijn en waarin alles zo negatief is, vonden we dit heel mooi om te maken. Het voelde heel goed en wij weten ook dat als we met Mario werken, dat het dan heel mooi wordt,” vertelde Doutzen dan ook. 

Het was Mario Testino’s idee om de hele cover een oranje laag te geven om de attentie naar hun lichamen te trekken. Op de cover zijn ze te zien terwijl ze naar elkaar toe leunen alsof ze op het punt staan elkaar te zoenen, en op een andere, soortgelijke foto kijken ze de camera in terwijl ze in elkaar gestrengeld staan. Waarom ze naakt een cover van een modebijbel sieren? De fotograaf kon de juiste kleding niet vinden voor deze shoot, zegt hij. 

En dat is niet het enige! Op een ander beeld is Doutzen te zien in sky high boots terwijl haar billen te zien zijn en Lara poseert in een chique, zwarte broek terwijl haar borsten bloot door een doorschijnende blouse priemen. Daarnaast zijn er ook nog eens naaktfoto’s van de dames in Vogue zelf te vinden. Het is de april issue en het tijdschrift is nú verkrijgbaar! 

Deel dit artikel
Back to top