Fashion

Kim Kardashian: “Ik zweerde om nooit meer een naakte shoot te doen”

Nadat Kim Kardashian uit de kleren ging voor covers van W magazine, Playboy en zelfs het internet wist te breken met haar naakte cover voor Paper Magazine zwoor Kim Kardashian om nooit meer naakt voor de camera te verschijnen. Het was dan ook totaal niet haar bedoeling om naakt voor de GQ cover te poseren…

Voor de shoot van GQ magazine was fotograaf Mert Alas ingeschakeld om Kim op de gevoelige plaat vast te leggen. De twee kende elkaar al langer, werkte samen aan verschillende shoots en zijn zelfs goede vrienden. De publicist van Kim Kardashian vond dat de realityster te vaak had meegewerkt aan naaktshoots en was van mening dat Kim niet meer haar kleren voor de camera zou moeten uittrekken.

Mert Alas deelde die mening niet, dus toen de publicist toevallig naar de toilet ging sloeg de fotograaf toe en overtuigde de grootste ster van het moment ervanom toch voor de camera haar kleren uit te trekken.

“He’s the kind of guy where, I, like, swore I was never going to do a nude shoot again, and my publicist will kill me. I’ll stand on set and she’ll go to the bathroom and he’ll get my clothes off. He’s just honestly the funniest person I’ve ever met in my entire life.”

En zo geschiedde het dat Kim Kardashian naakt op de cover stond van GQ met alleen een leren jasje voor haar edele delen. Alhoewel Mert Alas de kleren van Kim’s lijf wist te praten spreekt de ster niet anders dan lovend over de fotograaf. Uiteindelijk had Mert natuurlijk ook gewoon gelijk, want het is een prachtige magazine cover die er met kleren totaal anders uit had gezien.

“I’ve never met a more genuine person, someone that cares so much about what’s really going on in your life, aside from all the beauty and fashion, of all the good stuff thats surrounds his life. His job is truly so important.”

Beeld: Getty Images, GQ magazine
Deel dit artikel
Back to top