Fashion

Dit is waarom Kim Kardashian alleen naar het MET Gala gaat (en de reden is super schattig)

Vraag je naar Kim en Kanye meest opvallende verschijning tijdens het MET Gala? Dan is het waarschijnlijk moeilijk kiezen tussen de bloemenjurk, die Kim droeg terwijl ze zwanger was, en de metallic look compleet met Kanye's blauwe lenzen van vorig jaar.

Kim en Kanye zijn elk jaar weer een opvallende verschijning waar niet alleen de organisatoren, maar ook de wereld naar uit kijkt. Want wat zal de twee dit jaar uit de kast trekken voor het annual fashion ball? Kim zal haar beste beentje voort zetten, maar Kanye heeft andere plannen. Een bron vertelde aan People magazine: “Kim will be going solo. He’s still very much enjoying his time off from public events.”

Kanye West blijft dus lekker thuis, in Los Angeles, om op de kids te passen terwijl Kim ongetwijfeld slayed op de rode loper van het gala. Maar de bron onthult niet alleen aan het magazine dat Kanye liever thuis, met zijn kindere,n zit dan aan de arm van zijn knappe vrouw verschijnt, ook laat de bron iets los over de outfit van Kim. Zo zou zij, in tegenstelling tot de afgelopen jaren, een ontwerp dragen van Vivienne Westwood.

Elk jaar is er een thema verbonden aan het MET Gala en de gasten doen doorgaans enorm hun best om zich te kleden volgens het thema. Dit jaar is het thema ‘Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between’. Passend bij de tentoonstelling van de 74-jarige Japanse modeontwerper die zijn werk van de afgelopen 40 jaar showt. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd in welke spannende outfit Kim K. dit jaar op de trappen van het MET verschijnt.  

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top