Fashion

Lange korte broeken zijn in: zo style je ze

Lange korte broeken zijn in: zo style je ze

Bij een korte broek denken wij al snel aan een broekje dat niet heel veel bedekt. Deze zomer is een ander soort korte broek helemaal in, namelijk een lange korte broek. Dit item lijkt misschien lomp, maar je kan hem op superveel manieren stylen die past binnen veel verschillende aesthetics. Dit zijn onze favoriete manieren om de lange korte broek te stylen.

Met sandalen met een hak

Met een paar hakken wordt iedere outfit opeens classy! Een paar lange shorts kun je op deze manier heel chic laten lijken. De korte broek kan van allerlei materialen zijn om deze outfit te laten werken. Denk aan een pantalonstofje of spijkerstof. Alles is mogelijk. Maak de outfit af met een simpel topje en een riem.

Met een bijpassende blazer

Wil jij een zomerse outfit samenstellen voor naar kantoor deze zomer? Probeer eens een lange korte broek met een bijpassende blazer! Dit is bijna hetzelfde als een broekpak, alleen dan de zomerse versie.

Met een baby tee

Als je meer op zoek bent naar een casual, edgy manier om een lange korte broek te stylen, dan is de baby tee de perfecte oplossing. Hiermee creëer je een meer streetstyle-achtige look. Deze look werkt het beste met een korte broek van spijkerstof. Maak de look af met een paar sneakers en hoge sokken. Een toffe Y2K zonnebril is ook ideaal om de look een vintage feel te geven.

Met hoge sokken en loafers

Voor een meer academische look is het een een topidee om je broek te combineren met loafers en hoge sokken. Ga voor een simpel topje of een blouse die de oufit versterkt. Deze outfit is perfect voor een dagje in de collegebanken of voor een bezoekje aan een museum of schattig koffietentje.

Met een oversized T-shirt

Terug naar streetstyle! Voor deze look geef je jezelf een meer tomboy achtige look. Ga voor een oversized T-shirt met een coole bedrukking zoals een bandshirt. Een paar sneakers maken de look af. Het is simpel, maar effectief. En daarnaast ook erg comfortabel. Wat wil je nog meer van een outfit?

Met een overhemd blouse

Voor een laatste, klassieke look met een twist kun je je korte broek combineren met een overhemd blouse. Dit is een lekker luchtige look, perfect voor de zomer. Deze look geeft ons de vibe dat je op avontuur gaat!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top