Beauty

Deze onverwachte oogschaduwkleur werkt voor iedereen

Deze onverwachte oogschaduwkleur werkt voor iedereen

We kennen allemaal de trucjes om nadruk op onze ogen te leggen, namelijk het aanbrengen van een wit oogpotlood in je waterlijn of highlighter aan de binnenkant van je ogen. Maar wij zouden Trend Alert niet zijn als we het nieuwste trucje op dit gebied niet met je zouden delen... Dat is zilverkleurige oogschaduw aanbrengen op je ooglid. En dit werkt echt voor iedereen! 

Het hoge shimmer gehalte in zilveren oogschaduw zorgt voor een frisse en wakkere look, perfect voor de dagen waarop je de nacht ervoor geen acht uurtjes geslapen hebt. Dit lookje klinkt waarschijnlijk heftiger dan het is, maar zilver en glitter mag weer helemaal en dat geldt ook voor je make-up. Daarnaast is er ook geen excuus dat dit lookje te ingewikkeld is om zelf te creëren. Kies een zilverkleurige oogschaduw en breng dit geleidelijk op je oogleden aan met je vingers of een kwastje, wat jij fijn vindt! Maak het af door zwarte mascara op je wimpers aan te brengen... hello catchy eyes! 

Binnenkort een festival op de planning staan? Dan kun je nog wel een stapje verder gaan! Doe dit door doorzichtige lipgloss op je oogleden aan te brengen en strooi daar vervolgens losse zilvere glitters op. Ga jij dit lookje uitproberen?

Deel dit artikel
Back to top