Fashion

Koel blijven op kantoor: zo style je jouw summer proof outfits voor naar je werk

Koel blijven op kantoor: zo style je jouw summer proof outfits voor naar je werk

In de zomer op kantoor werken is niet altijd een pretje. Het is warm en klam. Maar je moet er wel professioneel uitzien, dus in je korte broek naar werk komen is geen optie. Dit is hoe jij een summer proof outfit stijlt voor naar je werk zodat jij lekker koel blijft!

Werk in dunne laagjes

Als je de hele dag op kantoor bent, kun je het best een outfit samenstellen die uit laagjes bestaat. In de ochtend is het vaak kouder dan in de middag en ook in de avond kan het weer afkoelen. Een jasje dragen is daarom aan te raden. Ga voor een dunne blazer die je gemakkelijk uit kan trekken. Draag daaronder een luchtig topje en ga voor een bijpassende broek of rok.

Draag luchtige materialen

Wanneer het warm is, kun je het beste gaan voor materialen waar je huid in kan ademen. Er is namelijk niks ergers dan kleren dragen waar jij je oncomfortabel in voelt. Ga bijvoorbeeld voor materialen zoals linnen, katoen, chambray en jersey.

Ga voor een matchend setje

Matchende setjes zijn een perfecte outfit optie voor tijdens de zomer. Je ziet er op die manier altijd goed verzorgd uit en alsof je goed over je outfit hebt nagedacht, maar eigenlijk is het ontzettend simpel! Ga bijvoorbeeld voor een gilet met bijpassende broek. Of ga voor een broek of rok met een topje met dezelfde kleur en/of print. En vergeet je luchtige schoenen niet!

Ga voor een linnen broek

We hadden het eerder al even over hoe het dragen van luchtige materialen echt een life saver kan zijn tijdens de zomer. Linnen broeken zijn niet alleen een fijn item voor tijdens de zomer, ze zijn ook nog eens helemaal in! Combineer je linnen broek met een simpel wit topje of T-shirt en je hebt een office ready outfit!

Een witte blouse is altijd goed

Een witte blouse ziet er altijd professioneel uit. Dit item is lekker luchtig voor tijdens de zomer, het is geen zwaar materiaal en de witte kleur maakt het ook lekker zomerproof. Combineer je witte blouse met een kokerrok of met je favoriete high waisted jeans.

Probeer een maxi rok

Kan jij tijdens de hete zomerdagen echt geen broek dragen naar kantoor? Ga dan voor een maxi rok! Een lange rok is erg geschikt voor op kantoor. Je hebt hierdoor de luxe van een lekker luchtige outfit, en dat terwijl je er alsnog helemaal office ready uitziet.

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top