Wedding

Dit zijn de beste outfits om je partner te verrassen op jullie huwelijksnacht

Dit zijn de beste outfits om je partner te verrassen op jullie huwelijksnacht

Na die belangrijke dag is het tijd om samen met je partner de éérste nacht als getrouwd stel te beleven. Dit is een intiem moment en niet minder belangrijk dan de dag zelf. Even tot rust komen, of begint nu pas het echte feestje? Dit zijn wat outfit ideeën om je inspiratie te geven voor de huwelijksnacht.

Draag één van deze outfits tijdens jullie huwelijksnacht!

Lees ook: Tips voor de perfecte huwelijksnacht

Witte engel

Wil je wel een leuke outfit aan, maar liever niet over je eigen grenzen gaan? Of wil je juist je onschuld nog tonen aan je partner? Deze outfit is het perfecte setje voor jou. Het doorschijnende stof geeft je partner alvast een teaser, maar laat niet teveel zien. De jurk accentueert de goede rondingen mooi. De witte kleur loopt mooi over naar de nacht, tenzij je natuurlijk geen witte jurk aan hebt gehad tijdens de bruiloft. Ook dan is dit een leuke keuze. Zo laat je ook verschillende kanten van jezelf aan je partner zien.

Rode duivel

Liever iets anders dan wit? Ga voor rood! Rood associëren we vaak met de liefde, maar in de lingeriewereld is dit éxtra sexy. De extra bandjes zijn suggestief, maar maken je outfit wel net iets spannender. Hoe meer bandjes, gespjes en riemen, hoe sexyer het meestal is voor jouw partner. Dit setje verbergt je buik nog, waardoor je nog net niet alles vrijgeeft. Dit geeft een leuke start voor de spannende huwelijksnacht. Wat doet je partner ervoor om alles van jou te krijgen? Elke outfit die je ook voor ogen hebt, in het rood is het nét wat speelser dan andere kleuren.

Leer

Een strak, leren pakje is voor velen een guilty pleasure. Het zit super strak en accentueert alleen fijne rondingen. Omdat leer vaak zwart is, laat het aspecten zoals je buik minder goed zien. Je partner weet natuurlijk van jouw ‘imperfecties’, maar wij snappen ook dat jij je zo goed en sexy mogelijk wil voelen tijdens deze speciale nacht. Met leer is niets te gek, maar dit leren jurkje is een goed begin. De diepe V-hals geeft jouw partner al een verlanging, maar je geeft niet alles in één keer. Combineer dit bijvoorbeeld met een sexyer pakje eronder, zodat je partner je als een cadeautje uitpakt op jullie huwelijksnacht.

Lekker gek

Geen zin om in lingerie te zitten? Ga voor een onesie! Je partner verwacht hoogstwaarschijnlijk een sexy pakje, dus verras diegene echt met iets tegen de verwachting in. Nu is het mogelijk om voor een groot, oversized onesie te gaan met lange mouwen en -broek. Dit betekent natuurlijk niet dat je partner maar een potje gaat kaarten met je (al is dat geen slecht idee). Doe bijvoorbeeld niets óf een sexy lingeriesetje aan onder je onesie, als je dat wil.

Lees ook: 5 tips om een huwelijk leuk te houden

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top