Wedding

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

De bruiloft is tot in de puntjes verzorgd, maar dan de huwelijksnacht nog. Hoe wil je dat deze eruit gaat zien? Lees hier ideeën voor het creëren van de perfecte avond als kersvers getrouwd stel.

Hotel of thuis?

Bespreek van te voren of je liever je huwelijksnacht in een hotel of thuis spendeert. Kiezen voor thuis is natuurlijk comfortabel en vertrouwd: geen enkele plek slaapt zo fijn als je eigen bed. Wel kan het thuis slapen ervoor zorgen dat je al snel uit die bubbel van getrouwd zijn stapt. Een hotel geeft soms net even een wat specialer gevoel, en dat is misschien toch wel fijn op zo’n grootse dag. Je sluit de bruiloft wat meer af met een experience.

Dagje wellness na de bruiloft

Heb je een hotel geboekt? Dan zou je er de volgende dag nog een dagje wellness aan vast kunnen plakken. Zo maak je er echt een trouwweekend van en leef je langer in die bubbel van net getrouwd zijn. Zo’n dagje in de sauna kan precies zijn waar je behoefte aan hebt na een drukke bruiloft. Zo begin je jullie getrouwde leven vol rust en ontspanning: een perfecte start dus.

Seks tijdens de huwelijksnacht

Wil jij de dag intiem afsluiten met je partner? Zorg er dan voor dat jullie net te veel drinken, zodat je tegen de avond nog steeds nuchter en energiek genoeg bent. Verder kan het fijn zijn om tijdens de bruiloft wat rustmomenten te pakken voor jezelf. Zo’n hectische dag kan al snel vermoeien, en dit maakt de kans groter dat je tijdens de huwelijksnacht eigenlijk gewoon gelijk wilt slapen. Het kan ook zijn dat jullie niet zoveel waarde hechten aan seks tijdens de huwelijksnacht. Dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet: bespreek samen wat jullie voorkeuren zijn.

Ook interessant: waar je op moet letten bij het uitzoeken van trouwringen

 

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top