Wedding

Dit is dé perfecte muziek voor op jouw bruiloft (bedankt Bridgerton!)

Dit is dé perfecte muziek voor op jouw bruiloft (bedankt Bridgerton!)

Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar een geweldige soundtrack voor op jouw bruiloft? Wij hebben het voor je gevonden! Het is de perfecte combinatie tussen een traditionele string quartet en tijdloze hits. Wij weten (bijna) honderd procent zeker dat jij bekend bent met het werk van de Vitamin String Quartet en dat jij van hun 'Flashback Wedding' album gaat houden.

Deze band heeft namelijk de iconische soundtrack voor de serie Bridgerton gemaakt. De cover van 'Thank u, next' van Ariana Grande in de eerste aflevering was wat mij overhaalde om de serie - waar ik in eerste instantie over twijfelde - volledig te gaan bingen. Daarnaast hoorden we onder andere 'Girls Like You' van Maroon 5 en 'Wildest Dreams' van Taylor Swift.

Het nieuwe album van de band staat vanaf 4 juni op Spotify en bestaat uit romantische throwback hits uit de jaren '70, '80 en '90. Het zijn liedjes die iedereen wel herkent en ze passen perfect bij elk moment van jouw bruiloft. Van lopen naar het altaar tot aan de send-off.

Flashback Wedding Album

1. Never Gonna Give You Up

2. Take On Me

3. Head Over Heels

4. I Want It That Way

5. Total Eclipse of the Heart

6. Kiss Me

7. True

8. Rush Rush

9. Higher Love

10. 2 Become 1

11. Wicked Game

12. I Will Always Love You

P.S. Vitamin String Quartet is ook bezig met het maken van liedjes voor seizoen 2 van Bridgerton!

Beeld: Photo by Charly Pn on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top