Wedding

Dit zijn de 5 allermooiste plekken in Nederland om te trouwen

Dit zijn de 5 allermooiste plekken in Nederland om te trouwen

Een bekroning op de liefde is voor velen een lang gekoesterde meisjesdroom. Misschien weet je al heel goed hoe jouw jurk eruit moet gaan zien en welke smaak jullie willen voor de taart, maar is de locatie een lastiger punt. Wij geven je wat inspiratie.

De locatie is toch wel één van de belangrijkste dingen als het aankomt op trouwen. Je kan nóg zo'n mooie jurk dragen, maar als jullie hart geen sprongetje maakt bij de locatie waar jullie elkaar het jawoord gaan geven, dan is het plaatje niet compleet. Begin daarom op tijd met het zoeken naar jullie droomlocatie. Vind hier de 5 allermooiste plekken in Nederland die jullie bruiloft maakt tot een dag om nooit te vergeten.

1. Finley Het Witte Huis

Van het begin tot het einde van je trouwdag zorgen ze bij Finley Het Witte Huis ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Deze prachtige locatie is maar liefst twee keer bekroond met de Toptrouwlocatie Award. Dit is dan ook niet voor niets een officieel geregistreerde trouwlocatie. Het Witte Huis bevindt zich aan de Loosdrechtse Plassen. Je stapt hier letterlijk het huwelijksbootje in. Ben je van plan om in de zomer te gaan trouwen? Dan is er een prachtige buitenlocatie beschikbaar (als het Nederlandse zomerklimaat dit toelaat). Daarnaast is er een Koepelzaal van waaruit je een adembenemd uitzicht hebt over de Plassen. Finley Het Witte Huis zorgt ervoor dat jullie zorgeloos de dag van jullie leven kunnen ervaren en dat het een magisch moment uit jullie geschiedenis wordt. 

2. Landgoed Huis de Voorst

Voor een échte authentieke locatie ben je bij Huis de Voorst in Eefde aan het goede adres. Dit landgoed biedt de ultieme sprookjesachtige ambiance. Het is gelegen in een bosrijke omgeving in het oosten van ons land. Dit prachtige paleis wordt ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd. Binnen zijn imposante, koninklijke balzalen ter beschikking voor de plechtige dienst en voor het feest. Als je wil, kan je per koets aankomen waar jullie vrienden en familie op jullie staan te wachten. Via de rode loper maken jullie een onvergetelijke entree. Het landgoed bevat verschillende buitenhuizen waardoor er genoeg plek is voor iedereen om te blijven overnachten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LANDGOED HUIS DE VOORST (@huisdevoorst) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LANDGOED HUIS DE VOORST (@huisdevoorst) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LANDGOED HUIS DE VOORST (@huisdevoorst) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LANDGOED HUIS DE VOORST (@huisdevoorst) op

3. Orangerie Elswout

Al jaren lang is Orangerie Elswout één van de meest favoriete trouwplekken in Nederland. Het is een magische plek die volledig gestyled kan worden naar eigen smaak. Het personeel staat gedurende de hele dag voor jullie klaar en zij zorgen ervoor dat het dé dag van jullie dromen wordt. Ook word je bij deze prachtplek verwend met culinaire hoogstandjes. Geef elkaar romantisch het jawoord in de binnentuin of in één de prachtige balzalen. De omgeving is prachtig en zorgt voor een sprookjesachtige ambiance.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Orangerie Elswout (@orangerieelswout) op

4. Parc Broekhuizen

Op een prachtig landgoed in Leersum bevindt zich Parc Broekhuizen. Dit is de uitgelezen plek voor een sfeervolle huwelijksdag. Bij Parc Broekhuizen ontbreekt het niet aan de details, want dat is één ding waar ze zich volledig op focussen om dit uiterst serieus te nemen. Voor een magische dag vol liefde ben je hier dus zeker aan het goede adres. Als je het fijn vindt, is er de mogelijkheid om de hele dag op één locatie te vieren. Zowel de officiële plechtigheid als het diner en eindfeest kunnen hier allemaal georganiseerd en gevierd worden. Zo kunnen de gasten genieten van een wijntje als ze dat willen, zonder zich druk te hoeven maken over wie er naar huis gaat rijden. Het landgoed biedt namelijk prachtige slaaplocaties aan: een romantische bruidsuite voor de bruid en de bruidegom waar de huwelijksnacht kan plaatsvinden en luxe kamers voor alle gasten.

5. In de Kas

Houden jij en je geliefde van een bosrijke omgeving, een industriële look en gaan jullie graag back to nature? Dan zit het bij In de Kas wel snor. Deze prachtige locatie bevindt zich in Duiven en is het hele jaar door beschikbaar. Wil je graag trouwen in de winter? Dan biedt de kas genoeg warmte voor jullie en alle gasten. Buiten zullen er genoeg heaters en vuurkorven aanwezig zijn. Natuurlijk zal het dansen jullie ook warm houden. Trouwen jullie liever in de lente- of zomermaanden? Dan is deze locatie ook perfect. De hele omgeving en het interieur creëert een idylisch en magisch gevoel. Het wakkert de ultieme liefde en romantiek aan. Op geheel eigen wijze kan dit gebied worden omgetoverd tot jullie paradijsje. Stap in het huwelijksbootje op deze bijzondere plek en maak er een onvergetelijke, sprookjesachtige dag van. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door In De Kas, beleef buiten (@indekas.beleefbuiten) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door In De Kas, beleef buiten (@indekas.beleefbuiten) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door In De Kas, beleef buiten (@indekas.beleefbuiten) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door In De Kas, beleef buiten (@indekas.beleefbuiten) op

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top